Beyin yakan test: Görseldeki pandayı 9 saniyede bulun, IQ’nuzu test edin

Düzenleyen: / Kaynak: Buzzfeed
- Güncelleme:
Beyin yakan test: Görseldeki pandayı 9 saniyede bulun, IQ’nuzu test edin

Hayatın İçinden Haberleri  / Buzzfeed

Optik illüzyon testleri dikkat ve zeka gerektiriyor. Bu testi de yalnızca yüksek IQ’ya sahip kişiler çözüyor. Görseldeki insanların arasına gizlenmiş bir panda var, onu 9 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Son dönemde sosyal medyada paylaşım rekorları kıran birçok optik illüzyon var. Bu testler zekayı geliştiriyor, unutkanlığın önüne geçiyor. Araştırmalar, optik illüzyonların aynı zamanda olayları nasıl algıladığınıza ışık tutan psikanaliz alanının bir parçası olduğunu ortaya koyuyor.

Yukarıdaki görsel çocuklar ve yetişkinler için resimli bulmaca olarak paylaşıldı. Bu optik illüzyonda, kadın ve erkeklerden oluşan bir grup görebilirsiniz. Ancak, görseldeki insanların arasında bir panda saklanıyor. İllüzyon, izleyicilere "İnsanların arasındaki pandayı bulun" diyerek meydan okuyor.

İnsanların sadece %1'inin bu görüntüdeki gizli pandayı bulabileceği iddia ediliyor. 

Beyin yakan test: Görseldeki pandayı 9 saniyede bulun, IQ’nuzu test edin

Bu optik illüzyon görüntüsü IQ'nuzu test etmenin bir başka eğlenceli yolu… İllüzyon testleri aynı zamanda zihnin meydan okumalarına karşı problem çözme becerilerini geliştiriyor. 

Siz de gözlem becerilerinizin ve zekanızın ne kadar keskin olduğunu tespit etmek ister misiniz? Cevabınız ‘evet’ ise hemen şimdi mücadeleye katılın.

9 saniyelik süreniz başladı…

Acele edin, zaman geçiyor…

3…,2…,1….

Eğer saklı pandayı bulmakta zorlanıyorsanız, size yardım etmek için buradayız. 

Resmin sağ orta kısmına dikkatlice bakarsanız, insanların arasında saklanan siyah beyaz bir panda göreceksiniz. Bu optik illüzyon görme yeteneğinizin ne kadar iyi olduğunu ortaya çıkarabilir.

Bulamayanlar için gizli pandayı hemen aşağıda vurguladık:

Beyin yakan test: Görseldeki pandayı 9 saniyede bulun, IQ’nuzu test edin

Düzenleyen:  - Hayatın İçinden
Kaynak: Buzzfeed
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...