Barış Manço’nun kayıp arabası Türkiye’ye getiriliyor! Tamir için şimdiden sıraya girdiler

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
- Güncelleme:
Barış Manço’nun kayıp arabası Türkiye’ye getiriliyor! Tamir için şimdiden sıraya girdiler

Magazin Haberleri  / Hürriyet

Usta sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, babasına ait arabayı Belçika’da bulmuştu. 20 yıldır hiç kullanılmayan araç, Türkiye’ye getirilecek. Uzun süredir bunun için uğraş veren Doğukan Manço, işlemlerin tamamlandığını, yakında otomobilin ülkemize getirilip Manço Müzesi’nde sergileneceğini açıkladı. Öte yandan Türkiye’nin dört bir yanından tamircilerin usta sanatçının aracını tamir etmek sıraya girdiği öğrenildi.

Anadolu rock müziğinin usta ismi Barış Manço’nun Belçika’daki aracının akıbeti belli oldu. Doğukan Manço’nun babasının Belçika’da satın aldığı otomobilini Türkiye’ye getirmek için verdiği uzun uğraşlar sonuç verdi. Su altında kalan ve hasar gören araç için tamirciler seferber oldu.

BULUNDUĞU GARAJDA SU ALTINDA KALDI

Hürriyet’te yer alan habere göre; Barış Manço’nun kırmızı renkli Honda Prelude marka otomobilini yıllar sonra oğlu Doğukan Manço bir garajda buldu. Doğukan Manço otomobili Türkiye’ye getirmek istese de bir sonuç alamadı. Manço son olarak Belçika’ya gittiğinde otomobilin olduğu garajı su bastığını öğrendi. Otomobil de sular altında kalmıştı. Doğukan Manço’nun yaşadıklarını sosyal medya hesabında paylaşmasının ardından devreye Barsan Lojistik girdi ve aracın Türkiye’ye getirilmesi için hazırlıklara başlandı.

Barış Manço’nun kayıp arabası Türkiye’ye getiriliyor! Tamir için şimdiden sıraya girdiler - 1. Resim

DOĞUKAN MANÇO: FABRİKADAN ÇIKMIŞ GİBİ HAZIRLAYACAĞIM

İşlemlerin tamamlandığını ancak birkaç evrakın eksik kaldığını belirten Doğukan Manço, “Aracı Türkiye’ye getirebilmek için sadece Gümrük Müdürlüğü’nün dilekçemi kabul etmesi kaldı. Heyecanla bekliyoruz. Maalesef araç inanılmayacak derecede zarar görmüş. Kardeşimle aracı ilk gördüğümüzde içimiz burkuldu. Ancak o aracı geldiğinde fabrikadan çıkmış gibi hazırlayacağım. Araç, Türkiye’ye özel izin ile sadece Barış Manço severler görsün diye sergi amaçlı getirilecek” dedi.

TAMİRCİLER SIRAYA GİRDİ

Öte yandan hasar gören araç için Türkiye’nin dört bir yanındaki tamirciler sıraya girdi. Doğukan Manço, tamircilerin “Barış Manço’nun şarkılarıyla büyüdük, çorbada bizim de tuzumuz olsun” diyerek otomobili tamir etmeye talip olduklarını ve bu destek karşısında çok duygulandığını belirtti.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...