Irmak Ünal’ın acı günü… ‘Neler hissettim bir bilseniz’ deyip içini döktü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Irmak Ünal’ın acı günü… ‘Neler hissettim bir bilseniz’ deyip içini döktü

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Irmak Ünal’ın üvey babası hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Ünal, paylaşımına duygusal bir not düştü.

Son olarak 2017 yılında 'Dolunay' dizisinde rol alan oyuncu Irmak Ünal, radikal bir karar alıp çocuklarıyla birlikte Bali'ye yerleşmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan oyuncu, bu sefer acı bir haber yayınladı.

TÜRKİYE’Yİ TERK ETTİ

Cihan Ünal'ın Sabiş Kuzuoğlu'ndan olan kızı Irmak Ünal, çocukları Kayla ve Vadi'nin babası Emre Karabacak'tan 2017 yılında boşanmıştı. Irmak Ünal, eylül sonunda Endonezya'nın başkenti Jakarta'ya uçmuştu.

46 yaşındaki Irmak Ünal, Bali'ye yerleşme fikrini şu sözlerle açıklamıştı: 

“Tek amacım kızım Kayla ve oğlum Vadi'nin daha iyi bir eğitim alması. Tabii ben de çeşitli kurslara gideceğim. Türkiye'ye kaç yıl sonra döneriz bilmiyorum. Plan yapmıyorum, anı yaşıyorum.”

Yeni hayatından kesitler paylaşan Ünal, bu kez kişisel sosyal medya hesabından acı bir haber yayınladı. Ünal, paylaşımında üvey babası Erol Tarhan’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Irmak Ünal’ın acı günü… ‘Neler hissettim bir bilseniz’ deyip içini döktü

“ÇOK İYİ BİR ÜVEY BABAM VARDI BENİM…”

Erol Tarhan ile çekilen bir fotoğrafına yer veren oyuncu, altına şu notu düştü:

“Size iyi bir üvey Baba olmanın değerinden bahsetmek istiyorum. Saatler önce, 3 yaşımdan beri hayatımda olan, çok sevdiğim üvey babamı kaybettiğimi öğrendim. Neler hissettim bir bilseniz… Bilin de istiyorum. Çünkü örnek olmalı bizim ilişkimiz. Kan bağının ötesinde bir bağ ve sevgi. Sevginin değeri… Bir üvey babanın bir çocuğun hayatına bu kadar güzel bir dokunuş yapmış olması üvey babalığın değerini hatırlatmalı herkese…

Çok iyi bir üvey babam vardı benim… Hep sevgiyle, saygıyla baktı gözlerime… En büyük hayranımdı. Tiyatroda en güzel kıyafetlerini giyer, ilk sırada beni izlerdi, zevkle takdirle… Başarılarımı da başarısızlıklarımı da en güzel şekilde kabullenip bana destek oldu. Annemi çok ama çok sevdi ve bana sevgi ile ilgili, kadın erkek ilişkisi ile ilgili çok güzel nasihatlarda bulundu. Çocuklarıma olan aşkı zaten dillere destandı.”

Irmak Ünal’ın acı günü… ‘Neler hissettim bir bilseniz’ deyip içini döktü

“O BENDEN HİÇ VAZGEÇMEDİ”

Üvey babasıyla çok iyi bir ilişkisinin olduğunu belirten Ünal, sözlerinin devamında şunları söyledi:

“O benden hiç vazgeçmedi. Sizin olmayan bir çocuğu sevmek, onunla gülmek, onunla ağlamak… Onunla iyi kötü günde bu hayat yolculuğunu paylaşmak ne kıymetli bir bilseniz. Herkesin önünde ona teşekkür etmek istiyorum. En yalnız hissedeceğim günlerimde saatlerce telefonda benim ağlamalarımı dinlemiş beni sakinleştirmiştir.
Sevgi dolu ve anlayışlı bir eş olduğu için huzurlu bir evde büyüme şansına sahip olmamın sebebi de Erol Tarhan’dır.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...