Kardeşi Sıla Doğu serbest bırakılan Dilan Polat, içini takipçilerine döktü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kardeşi Sıla Doğu serbest bırakılan Dilan Polat, içini takipçilerine döktü

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın kardeşi uyuşturucu kullandığını söylediği video nedeniyle gözaltına alındı. Doğu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken ablası Dilan Polat, hissettiklerini ve yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı.

Eşi Engin Polat ile kara para akladığı iddialarıyla gündeme gelen sosyal medya ünlüsü Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu’un serbest bırakılmasının ardından peş peşe paylaşımlar yaptı.

SILA DOĞU GÖZALTINA ALINDI

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; sosyal medya fenomeni Sıla Doğu’nun, canlı yayında kokain kullandığını itiraf ederek küfür ve hakaretler savurduğu video sosyal medyada paylaşıldı. Konu hakkında açıklama yapan Doğu, söz konusu videonun daha önceden çekilmiş olduğunu söyledi. Yaşananların ardından Sıla Doğu, kokain kullandığını söylediği video sebebiyle, geçtiğimiz akşam İstanbul Beykoz’daki evinde gözaltına alındı. Sıla Doğu’nun evinde yapılan aramalarda, 21 adet uyuşturucu ve uyarıcı sentetik hap, 3 adet ecstasy hap ve 1 gram kokainin ele geçirildiği açıklandı.

Kardeşi Sıla Doğu serbest bırakılan Dilan Polat, içini takipçilerine döktü

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Beykoz ilçesinde yapılan operasyon çerçevesinde yakalanan Sıla Doğu, çıkarıldığı Beykoz Adliyesi 3. Sulh Ceza Hakimliğince dün adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kardeşinin serbest bırakılmasının ardından Dilan Polat, dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Takipçilerine içini döken Polat, “Allah sabredenlerle beraberdir” dedi. 

Kardeşi Sıla Doğu serbest bırakılan Dilan Polat, içini takipçilerine döktü

“ADALET YERİNİ BULDU, ŞÜKÜRLER OLSUN”

Adaletin yerini bulduğunu söyleyen Dilan Polat paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

“Allah hepinizden razı olsun. Ben yavrularımızı karnımda 9 ay beklerken böyle sancı çekmedim. Kimseyi böyle beklemedim. O kapı ardında kardeş bambaşkaymış. Allah razı olsun. Allah sabır edip merhamet edenlerle beraber. Allah çok çok büyük. Adalet yerini buldu, kurban olduğum adaletim bin şükürler olsun.”

Kardeşi Sıla Doğu serbest bırakılan Dilan Polat, içini takipçilerine döktü

“ÇEKTİĞİM ACININ HESABINI ALLAH SORACAK”

“Kimsenin olmasa canın gözyaşlarının hesabını Allah soracak. Kimsenin olmazsa onun yaşadığı korkunun hesabını Allah soracak. Kimsenin olmasa benim çektiğim acının onu o halde gördüğüm o anlarda çektiğim sancının hesabını Allah soracak elbet. Duşa soktum yıkadım, her yerine üzerine sinen o bir gündeki kokuyu asla unutmam. Hiçbir şeyi unutmam. Allah soracak elbet. Merhamet olan kullarına soracak.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...