Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın emniyete çağrıldığı iddialarına ateş püskürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın emniyete çağrıldığı iddialarına ateş püskürdü

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Kara para akladıkları söylentileriyle gündem olan Dilan Polat ve Engin Polat’ın hakkında çıkan iddialar sonrası Engin Polat’ın emniyete çağrıldığı öne sürüldü. Söz konusu iddialarla ilgili konuşan Dilan Polat, bağlandığı canlı yayında çılgına döndü.

Abartılı yaşantısı ve lüks harcamalarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat haklarında çıkan haberler magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin hakkındaki kara para akladıkları yönündeki iddialar sonrası ise Engin Polat’ın emniyete çağrıldığı öne sürüldü. 

DİLAN POLAT: ALLAH BELALARINI VERSİN

2. Sayfa programına katılan Dilan Polat, canlı yayına bağlanarak sessizliğini bozdu. Eşinin emniyete çağrıldığının gerçeği yansıtmadığını belirten Polat, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Kafayı yemişler, adam burada uyuyor. Daha ne kadar saçmalayacaklar acaba? Gerçekten Allah belalarını versin. Kimsiniz siz ya? Benim kocam, çocuklarım burada… Benim derdim başka, vefat eden anneme kadar konuşuyorlar. Uydurup duruyorlar, tahammülüm kalmadı. İnsanların yaptığı baskıyla ben hayatımda değişiklik yapacak kadar aciz biri değilim. Ben hamur değilim, beni kimse şekillendiremez. Herkes kapısının önündeki pisliği temizlesin. Kime neyin hesabını vereceğim ben, sürekli uydurmasyon. Karı-koca alnımız ak, hiçbir problemimiz yok. Biz ülkemizi seviyoruz, bu ülkede olmaktan da mutluyuz. Her şeyim muhteşem şekilde ilerliyor. Şu an inceleniyorum zaten, benim devletime veremeyeceğim hesabım yok. Boynum kıldan ince.”

Dilan Polat, eşi Engin Polat’ın emniyete çağrıldığı iddialarına ateş püskürdü

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde magazin programına katılan Dilan Polat, yayında içtiği altın tozlu kahveyle dikkatleri üzerine çekmişti. Polat’ın günde 750 bin TL harcadığını itiraf etmesi ise herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, merak konusu olan parasının kaynağını açıklasa da sosyal medyada ‘geliri incelensin’ şeklinde tepkiler gelmişti. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...