Çağatay Ulusoy’un saçı sakalı birbirine karıştı… Son hali takipçilerini ikiye böldü

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Çağatay Ulusoy’un saçı sakalı birbirine karıştı… Son hali takipçilerini ikiye böldü

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj değiştirdi. Ulusoy’un son halini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir karakteriyle ilk kez kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy; Medcezir, İçerde, Menajerimi Ara gibi birçok yapımda rol aldı. Son olarak Terzi dizisinde Peyami rolüyle izleyiciyle buluşan Ulusoy’un değişimi dikkat çekti. 

GÖRENLER TANIMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yoğun iş temposuyla setten sete koşan Çağatay Ulusoy, imaj değiştirdi. Yeni sezonda ‘Gaddar’ dizisiyle izleyiciyle buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncuyu, uzun kıvırcık saçları ve sakalıyla görenler tanımakta güçlük çekti. 

Çağatay Ulusoy’un son imajı takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medyada bazı kullanıcılar ünlü oyuncunun yeni görüntüsünü beğenirken, bazıları ise eleştirilerde bulundu.

Çağatay Ulusoy’un saçı sakalı birbirine karıştı… Son hali takipçilerini ikiye böldü

İşte Çağatay Ulusoy'un son hali...

‘GADDAR’ İLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Öte yandan Çağatay Ulusoy’un bir bankacıyı canlandıracağı ‘Biz Bir Aileyiz’ filminin çekimleri ertelendi. Ulusoy'un yeni dizisi Gaddar’ın çekimleri öne alınınca ve film projesi çok aceleye geleceği için bu kararın alındığı öğrenildi.

Başarılı isim, bu sezon FOX TV’nin Gaddar dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Dizi, sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent'in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşmesini anlatacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...