Sahneden düşen Kibariye’nin menajeri beklenen açıklamayı yaptı… İşte sağlık durumu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Mersin'de sahne alan ünlü sanatçı Kibariye, şarkı söylediği sırada talihsiz bir olay yaşadı. Sahneden düşen ve baygınlık geçiren ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili menajeri açıklama yaptı.

Sanatçı Kibariye, Mersin’de "Romanlar Buluşması" konserinde sahneye çıktı. Kibariye sahnede şarkısını söylerken talihsiz bir kaza yaşadı. Ünlü şarkıcı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada koruması olaya müdahale ederken 2 metre yükseklikteki sahneden aşağı düştü. 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sahneden düşen Kibariye’nin menajeri beklenen açıklamayı yaptı… İşte sağlık durumu

“CİDDİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ BULUNMUYOR”

Kibariye'nin menajeri Harun Belenkoğulları, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "Sanatçımız Kibariye dün akşam Mersin'de sahnede yaşadığı kaza sebebi ile Mersin Şehir Hastanesi'nde tedbiren gözlem altındadır. Çok şükür hayati ve çok ciddi bir sağlık durumu bulunmamaktadır. Müşahede süreci tamamlandıktan sonra taburcu edilecektir" ifadelerine yer verdi.

“BİR SÜRELİĞİNE GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ünlü şarkıcının sağlık durumu hakkında şunları söyledi:

“Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz.”

İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...