Aile dizisinin setinde korkunç olay: Yaralıların olduğu kazada inceleme başlatıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aile dizisinin setinde korkunç olay: Yaralıların olduğu kazada inceleme başlatıldı

MAGAZİN Haberleri

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisinin setinde korkutan bir kaza meydana geldi. Efektli final sahnesinin çekimleri sırasında yaşanan kazada bazı set çalışanları yaralandı.

Show TV’de yayınlanan ve kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder, Nur Sürer, Nejat İşler ve Yüsra Geyik gibi oyuncuların yer aldığı Aile dizisinin 11. bölüm çekimlerinde bir kaza meydana geldi.

"BAZI ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ YARALANDI, İNCELEME BAŞLATILDI"

Dizinin yapım şirketi kazanın efektli final seçimleri sırasında gerçekleştiğini belirterek konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu. Ay yapım sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır.

Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır.

Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”

Aile dizisinin setinde korkunç olay: Yaralıların olduğu kazada inceleme başlatıldı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...