Sette fenalaşan ünlü aktör Ray Stevenson hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sette fenalaşan ünlü aktör Ray Stevenson hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Rome, Vikings ve Dexter gibi dizilerde rol alan İrlandalı aktör Ray Stevenson, 58 yaşında hayatını kaybetti. Sette fenalaşıp hastaneye kaldırılan oyuncunun ölüm nedeni henüz netlik kazanmadı.

Kuzey İrlandalı oyuncu Ray Stevenson, çekim için bulunduğu İtalya’da sette fenalaştı. Apart topar hastaneye kaldırılan oyuncunun hayatını kaybettiği bildirildi.

Thor filmleri ve Divergent dizilerindeki rollerinin yanı sıra Band of Gold, Peak Practice ve Murphy’s Law gibi birçok İngiltere yapımı televizyon dizileriyle tanınan Stevenson’un ölüm nedeni açıklanmadı.

Sette fenalaşan ünlü aktör Ray Stevenson hayatını kaybetti

Oyuncunun, ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Yönetmen SS Rajamouli “Bu habere inanamıyorum. Ray setlere çok fazla enerji ve canlılık getirirdi. Onunla çalışmak saf bir zevkti. Dualarım onun ailesiyle. Ruhu huzur içinde yatsın” mesajıyla taziyelerini iletti.

Ray Stevenson, 4 gün sonra 59. yaşına girecekti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...