Doğum sonrası 18 kilo veren Adriana Lima, Cannes’da eleştiri oklarının hedefi oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Doğum sonrası 18 kilo veren Adriana Lima, Cannes’da eleştiri oklarının hedefi oldu

MAGAZİN Haberleri

Eylül 2022’de üçüncü çocuğunu kucağına alan Adriana Lima, fazla kilolarıyla gündem olmuştu. Spor ve diyetle 18 kilo veren Lima, Cannes’taki kıyafet tercihiyle sosyal medyanın diline düştü.

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, 2022'nin eylül ayında oğlu Cyan Lima Lemmers'ı kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Ünlü manken, hamilelik ve doğum sürecinde aldığı kilolar nedeniyle eleştirilmişti. 

CANNES TARZI BEĞENİLMEDİ

41 yaşındaki Adrina Lima bir döndü, pir döndü. Sıkı diyet ve sporla fit görüntüsüne kavuşan Lima, bu yıl 76'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi 'Killers of the Flower Moon' galasına katılan Lima’nın kıyafeti sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Altın sarısı elbisesi rüküş bulunan Lima’nın tarzı hiç beğenilmedi.

Doğum sonrası 18 kilo veren Adriana Lima, Cannes’da eleştiri oklarının hedefi oldu

HER GÜN BOKS YAPIYOR, İP ATLIYOR

Güzel model, doğum kilolarıyla gündemde kaldıktan sonra sıkı bir diyete girmişti. Aldığı kilolar yüzünden sosyal medyada çirkin yorumlara maruz kalan Lima tam 18 kilo verdi.

Düzenli olarak boks yapan Lima vücudunu boksa, yogaya ve sağlıklı beslenmeye borçlu. Yeniden model olarak sahalara dönen Lima, her gün düzenli olarak boks yapıyor ve ip atlıyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...