Ünlü oyuncu Darth Vader kostümüyle sokakta göbek attı… Görenler cep telefonuna sarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Birce Akalay, önceki gün Asmalımescit’te yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Star Wars karakteri Darth Vader’ın kostümünü giyen Akalay, sokakta müzik eşliğinde dans etti.

Oyunculuk kariyerindeki başarısıyla çok konuşulan Birce Akalay, giydiği kostümle herkesi şaşırttı. Görenler cep telefonuna sarılarak o anları kaydetti.

ROMAN HAVASINDA GÖBEK ETTİ

Habertürk’te yer alan habere göre; Birce Akalay, sürpriz yaparak arkadaşının çok sevdiği Star Wars serisindeki Darth Vader karakterinin kostümünü giydi. Herkesin şaşkın bakışları arasında Roman havası oynayarak kutlamanın yapıldığı sokağa gelen Akalay, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

“DOSTLARLA ESPRİ YAPALIM DEDİK”

Kutlama sonrası soruları cevaplayan Akalay, Darth Vader sürpriziyle ilgili gelen sorular karşısında şunları söyledi:

“Aslında trompetli, bandolu bir sürpriz yapacaktım ama bulamadım. Ayıptır söylemesi bu ekonomik durumda kalabalık bir bando ekibi getirmek maliyetli. Sonra aklıma bizim sokaklarda hep beraber olduğumuz müzisyen dostlarımız geldi. Onlarla birlikte bir espri yapalım dedik. Hayko çok seviyor Darth Vader'ı. Geçenlerde de Trakya’da bir Iron Man vardı. Müzik eşliğinde dokuz sekiz oynuyordu. Videosunu Hayko'ya atmıştım, çok sevmişti.”

Kaynak: Habertürk

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...