Yalı Çapkını’na Fuat’ın ölümü damga vurdu… Herkes oyuncuları konuşuyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

Star TV’de izlenme rekorları kıran Yalı Çapkını’nın son bölümüne Fuat karakterinin geçirdiği kaza sonrası vefatı damga vurdu. 33. bölüm izleyenleri gözyaşlarına boğarken Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Gözde Kansu’nun oyunculuğu büyük alkış topladı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlı, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Diren Polatoğulları gibi oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Star TV'nin beğenilen dizisinin 19 Mayıs akşamı yayınlanan 33. bölümü büyük ses getirdi.  Dizide Doğukan Polat’ın canlandırdığı Fuat karakterinin ölümü izleyenleri hüzne boğdu.

YALI ÇAPKINI 33. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yalı Çapkını’nın son bölümde; Saffet ile Halis Ağa'nın geçmiş hesabının ardından oğlunu korumak isteyen Gülgün, Fuat'a bir çanta dolusu para vererek kardeşini kurtarmasını söyledi. Asuman'la Fuat "hastaneye gidiyoruz" bahanesiyle evden çıkarken Tarık, onların peşine adam taktı. Şirkette araba değiştiren Fuat, yine de adamları atlatamadı. Kardeşine parayı ulaştıran Fuat, Ferit'i Seyran'a emanet ederken ikili uzun uzun sarıldı.

FUAT’IN ÖLÜMÜ TÜM AİLEYİ DARMADUMAN ETTİ

Asuman ve Fuat, dörtlünün yanından ayrılınca trafik kazası geçirdi. Kamp yerinden ayrılan Ferit, Seyran, Suna ve Abidin'den Abidin, telefonunu açtı. Fuat ve Asuman'ın kaza yaptığı haberiyle yıkılan ekip, soluğu hastanede aldı. Tüm yalı hastane koridorunda Fuat'tan da Asuman gibi iyi haber beklerken korkulan oldu. Fuat'ın ölüm haberi başta Ferit olmak üzere tüm aileyi darmaduman etti. Böylelikle "Fuat Korhan" karakterine hayat veren Doğukan Polat, diziye veda etti.

Yalı Çapkını’na Fuat’ın ölümü damga vurdu… Herkes oyuncuları konuşuyor

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Yalı Çapkını’nda Fuat Korhan’ın ölüm sahnesi izleyiciyi hüzne boğarken, oyunculuklar sosyal medyaya damga vurdu. Fuat’ın annesi Gülgün’ü canlandıran Gözde Kansu’nun feryatları, abisini kaybeden Ferit’in (Mert Ramazan Demir) yağmur altında ıslandığı sahne, dede Halis Ağa rolündeki Çetin Tekindor’un gözyaşları en çok konuşulanlar arasına girdi.

Yalı Çapkını’na Fuat’ın ölümü damga vurdu… Herkes oyuncuları konuşuyor

Diziyi seyredenler “Bu nasıl oyunculuk, içimiz parçalandı” , “İlk defa bir dizi sahnesi için ağladım gerçekten hissederek yaşadım” , “Bu ne gerçekten ağladık” yorumları yapıldı.

Yalı Çapkını’na Fuat’ın ölümü damga vurdu… Herkes oyuncuları konuşuyor

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...