Şevval Sam’dan ‘Yasak Elma’ itirafı! “Çok ağladım” diyerek açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şevval Sam’dan ‘Yasak Elma’ itirafı! “Çok ağladım” diyerek açıkladı

MAGAZİN Haberleri

6 yıllık ‘Yasak Elma’ macerasını noktalayan Şevval Sam, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sam, üstlendiği ‘Ender’ karakterine ağlayarak veda ettiğini söyledi.

Yasak Elma’da canlandırdığı ‘Ender Çelebi’ rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Şevval Sam dizi hakkındaki itirafıyla şaşırttı.

6 sezon boyunca FOX TV’de izleyiciyi ekrana kilitleyen Yasak Elma, geçtiğimiz haftalarda final yaptı. Eda Ece, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi, final sahneleriyle de çok konuşuldu. Youtube’da Candaş Tolga Işık’ın konuğu olan Şevval Sam, diziyle ilgili itiraflarda bulundu.

“BEN KÖTÜ DEĞİLİM, BU SADECE ROL”

Karakteriyle ilgili sokakta inanılmaz tepkiler aldığını belirten Sam, şunları şöyledi:

“Yasak Elma’nın bu kadar başarılı olacağını tahmin etmiyordum. Belki de Ender karakteri için teklif sunulan son seçenektim, bilmiyorum ama hemen atladım. Farklı bir karakter arıyordum. İnanılmaz bir tepki aldım. Sokakta ‘Şevval sen bizim Gülbeyazımızsın, biz bu karakteri kabul etmek istemiyoruz’ diyenler oldu. Ben kötü değilim, bu sadece bir rol.

Şevval Sam’dan ‘Yasak Elma’ itirafı! “Çok ağladım” diyerek açıkladı

“ROLÜMDEN AĞLAYARAK ÇIKTIM”

Yasak Elma’daki rolünün bittiğine üzüldüğünü belirten Sam, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yasak Elma'nın bana içsel olarak çok büyük bir faydası oldu. Çünkü dönüp bakıyorsun, kendi karanlık dehlizlerinden bir şey çıkarıyorsun. Yani ben birini taklit etmedim Yasak Elma'da. Bildiğin kendi kötülüğümü çıkardım ve orayı iyileştirdim. İçimdeki karanlık duyguları döktüm ortaya. Orası baya iyileşti. Her kamera ‘stop’ dediğinde bununla çok dalga geçtiğimiz için içimdeki ve dünyadaki böyle insanlara bir projeksiyon tutmamı sağladı. İş komediye dönünce tadını çıkarmaya başladık. O yoğun dönemde senaryo okumaya bile fırsatım olmuyordu ama çok iyi tanıyordum Ender’i. Onunla vedalaşırken çok ağladım. Parça parça olup rolümden ağlayarak çıktım. Çünkü konfor alanımdan çıkıp yeni şeyler öğrenmek, içimdeki yeni dehlizleri keşfetmem gerekiyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...