Tatili başlamadan bitti! Afra Saraçoğlu’na planlarını suya düşüren haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tatili başlamadan bitti! Afra Saraçoğlu’na planlarını suya düşüren haber

MAGAZİN Haberleri

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu, dizisi sezon finali yaptıktan sonra tatil sezonunu açtı. Annesiyle İtalya’ya gitmek için yola koyulan oyuncunun tatili başlamadan bitti.

Mert Ramazan Demir ile Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu, vize engeline takıldı. Ünlü oyuncunun uçağa alınmadığı iddia edildi. 

HAVALİMANINDAN DÖNDÜ

Magazin Tadı'nın haberine göre, Afra Saraçoğlu annesiyle birlikte İtalya Katalanta seyahati için gittiği havaalanında vize nedeniyle sorun yaşadı. Pasaport sırasına giren güzel oyuncunun vizesinin henüz başlamadığı ortaya çıktı. Saraçoğlu yaşanan sorun nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan geri dönmek zorunda kaldı.

Tatili başlamadan bitti! Afra Saraçoğlu’na planlarını suya düşüren haber

GÖCEK TATİLİ İFŞA OLDU

Öte yandan bir süredir birliktelik yaşadıkları iddia edilen Yalı Çapkını oyuncuları Afra Saraçoglu ile Mert Ramazan Demir geçtiğimiz günlerde tatil yaparken kameralara yakalandı. Birlikte olduklarını ilk günden beri saklayan ve her defasında yalanlayan Demir ile Saraçoğlu, Göcek’te çıktıkları tekne tatilinde görüntülendi. Baş başa koy koy gezen çiftin yakın zamanda ilişkilerini açıklaması bekleniyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...