Sokak ortasında bulunan cansız beden ünlü aktör Frank Vallelonga Jr’a ait çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sokak ortasında bulunan cansız beden ünlü aktör Frank Vallelonga Jr’a ait çıktı

MAGAZİN Haberleri

ABD’nin New York şehrinde bir caddede bulunan cansız bedenin Hollwyood yıldızı olduğu ortaya çıktı. Yapılan incelemelerde cesedin Oscar ödüllü ‘Green Book’ filminde rol alan Frank Vallelonga Jr.'ye ait olduğu belirlendi.

Geçtiğimiz hafta New York’un Bronx bölgesinde kaldırımda öldüğü tespit edilen şahsın, Oscar ödüllü ‘Green Book’ filminde oynayan oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğu anlaşıldı.

Polis, ölen kişinin Frank Vallelonga Jr. olduğunu doğruladı. İncelemelerde bulunan memurlar ünlü aktörün bilinçsiz ve tepkisiz bir şekilde bulunduğunu söyledi. 60 yaşında olan ünlü oyuncunun olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sokak ortasında bulunan cansız beden ünlü aktör Frank Vallelonga Jr’a ait çıktıFrank Vallelonga Jr. 60 yaşında hayatını kaybetti

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Öte yandan New York Şehri Polis Departmanı, olayın ardından bir kişinin gözaltına alındığını ve cesedi saklamakla suçlandığını belirtti. Vallelonga Jr.’ın vücudunda herhangi bir darp izi bulunmazken, adli tıp hala ölüm nedenini araştırıyor. Söz konusu olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FRANK VALLELONGA JR. KİMDİR?

Amerikalı oyuncu Tony Lip'in oğludur. Frank Vallelonga Jr, Oscar ödüllü “Green Book” filminde amcası Rudy Vallelonga'yı canlandırdı. Green Book filmi, adeta onların aile projesiydi. Vallelonga'nın babası Tony Lip'in şöförlüğünü yaptığı piyanist Dr. Don Shirley ile olan hikayesini konu alıyor. . Green Book ayrıca Vallelonga Jr.'ın küçük kardeşi Nick Vallelonga tarafından yazılmıştır ve ayrıca yapımcılığı da ona aittir.

Frank Vallelonga Jr. 2021 polisiye gerilim filmi The Birthday Cake'de rol aldı. The Neighborhood ve The Neighbourhood'da tek seferlik rollere sahipti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...