Oscar ve Grammy ödüllü sanatçı Irene Cara ölü bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Oscar ve Grammy ödüllü sanatçı Irene Cara ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Oscar hem Grammy ödüllü sanatçı Irene Cara evinde ölü bulundu. Bir döneme damga vuran Cara, ilk olarak The Tonight Show'unda dikkatleri üzerine çekmişti.

Bir döneme damga vuran hem Oscar hem Grammy ödüllü sanatçı Irene Cara evinde ölü bulundu. Gösteri dünyasının önemli temsilcilerinden Cara, şarkıcılık, dansçılık ve müzisyenlik gibi birçok sanat dalı ile adından bahsettirmişti. Irene Cara, ilk olarak The Tonight Show'unda dikkatleri üzerine çekmişti. 63 yaşında evinde ölü bulunan sanatçının ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.

EFSANEVİ FLASHDANCE FİLMİNİN SOUNDTRACKLERİ İLE YILDIZI PARLADI

Sanatçının menajeri yaptığı açıklamada, "Bunu yazmak zorunda kaldığıma inanamıyorum.Onun cennetten gülümseyeceğini biliyorum" dedi.

1980'lerin efsanevi müzikali Fame'de yer aldı.

Fame ile 2 kez Grammy'ye aday gösterildi ardından 1984 yılında efsanevi Flashdance filminin soundtrack'leriyle hem Grammy'yi hem de Oscar'ı aldı.

Devamında kariyerini sürdüren Cara, birçok dizide yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...