Jorge Jesus'tan Arda Güler'e ömür boyu unutamayacağı nasihat

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus'tan Arda Güler'e ömür boyu unutamayacağı nasihat

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa'yı 6-0 mağlup ederek 3-3'lük Ümraniye maçını unutturdu. Sarı-Lacivertliler göz bebeği Arda Güler, 2. yarı oyuna girip iki şık gol attı. Maçın ardından teknik direktör Jorge Jesus, 17 yaşındaki yıldızla bir süre konuştu. Portekizli çalıştırıcı genç futbolcusuyla diyaloğunu paylaştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Arda Güler'e övgüler yağdırdı.

69'da Enner Valencia'nın yerine oyuna giren 17'lik yıldız takımının 5. ve 6. golleri attı. 10 numarayla sahaya çıktığı ilk maçta 2 gol atan Arda Güler, sosyal medyayı da salladı.

Jorge Jesus'un maç bitiminde futbolcusuyla bir şeyler konuştuğu anlar ekranlara yansıdı. Portekizli çalıştırıcı maçtan sonra yayıncı kuruluşa ne konuştuklarını anlattı:

"20 DAKİKADA KENDİNİ GÖSTERMEK İSTEDİ"

"Oyuncularımı kutlarım. İlk 15 dakikada 3-0 yapabilirdik. Kasımpaşa, Fenerbahçe forvetlerini durduramadı. Valencia, King... Harikaydılar. Arda Güler çok yetenekli. Öğreneceği çok şey var. Bazen bir şeyleri tek başına yapmak istiyor. 20 dakikada kendini göstermek istedi. Maç sonu 'Kendini gösterme baskısı altında oynama' dedim. Kötü başladı, toparladı. Geleceği Türk Milli Takımı için de iyi olacak."

Jorge Jesus'tan Arda Güler'e ömür boyu unutamayacağı nasihat

RIDVAN DİLMEN: ARDA GÜLER'İ ÇOK KONUŞURUZ

Exxen yorumcusu Rıdvan Dilmen ise  "Arda Güler'i uzun yıllar konuşacağız. Bundan birkaç yıl sonra İspanya veya İngiltere'deki bir meslektaşıma devredeceğim Arda'yı yorumlama işini. Dünyanın en iyi liglerinde göreceğiz onu" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...