Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe masada: Maxi pazarlığı

Fenerbahçe masada: Maxi pazarlığı
Başlık ResmiFenerbahçe masada: Maxi pazarligi

İspanyol devinin Uruguaylı golcüsüyle el sıkışan sarı lacivertliler, bonserviste orta yolu bulmaya çalışıyor. Talepler teklif arasında uçurum var ama Fenerbahçe umutlu.

Kaydet
a- | +A

EMİN ULUÇ

Golcü arayışlarına devam eden Fenerbahçe, Valencia’nın gözden çıkardığı Uruguaylı Maxi Gomez’le prensipte anlaştı. Luiz Suarez’in veliahtı olarak gösterilen 26 yaşındaki yıldızla el sıkışan sarı lacivertliler, Valencia’nın bonservis inadını kıramadı. İspanyol devine ilk olarak 5 milyon avro teklif eden Kanarya, sonrasında bu rakamı bonuslarla birlikte 8 milyon avroya kadar yükseltti. Ancak yaz başında 15 milyon avro altında bir rakamı düşünmeyen Valencia, şimdilerde 12 milyona düşse de arada hâlâ büyük bir fark var.

ANLAŞMA UZAK DEĞİL

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Maxi Gomez’le anlaşması ve transferdeki en ısrarcı kulüp olması F.Bahçe’nin avantajı. Ancak Valencia’nın da inadı kırılacak gibi değil. Beklenti kulüplerin ortada buluşması yönünde. Yani F.Bahçe rakamı 10 milyon avroya çıkarabilirse transfer bitecek. Ama transferin son günlerinde fiyatın düşmesini bekleyen yönetim, krizi fırsata çevirerek Gomez’i daha ucuza kapatmanın peşinde. Bu arada başta Sörloth olmak üzere alternatif isimlerle de temaslar devam ediyor.

BAKMADAN GEÇME
Austria Wien - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu
HABER

Austria Wien - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.