Altın madalyasını Filistin'e adadı! Milli sporcu Elif Sude Akgül, 2024 Paris Olimpiyatlarına kota aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Altın madalyasını Filistin'e adadı! Milli sporcu  Elif Sude Akgül,  2024 Paris Olimpiyatlarına kota aldı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Milli tekvandocu Elif Sude Akgül, Çin'in Wuxi şehrinde düzenlenen organizasyonda altın madalyaya ulaşarak Paris 2024 Olimpiyatları'na kota almayı başardı.

Milli sporcu Elif Sude Akgül, tekvando baranşında gururlandırmaya devam ediyor.

Çin'in Wuxi şehrinde düzenlenen organizasyonda altın madalyaya ulaşan Elif Sude, Paris 2024 Olimpiyatları'na kota alırken, 18 bin dolarlık para ödülünün de sahibi oldu.

Altın madalyasını Filistin'e adadı! Milli sporcu  Elif Sude Akgül,  2024 Paris Olimpiyatlarına kota aldı

'FİLİSTİN'DEKİ ÇOCUKLARA ADADI'

Elif Sude Akgül'ün antrenörü Çağrı Kızıl, yaptığı açıklamada, "Elif’i 7 yılda Türkiye Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonluğu ve şimdi ise Dünya Grand Slam Şampiyonluğu'na ulaştırmanın büyük gururunu yaşıyorum. Bu güzel anlamlı başarıyı Filistin’de hayatını kaybeden tüm çocuklara adıyoruz, onlar için dua ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Tekvando Federasyonu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'yi 49 kiloda, dünya şampiyonu olan ve 2023 yılının en iyi kadın sporcusu seçilen Merve Dinçel Kavurat'ın temsil edeceğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...