Bayern Münih'ten bir başka dünya devine! Galatasaray'a ikinci Sacha Boey piyangosu! Resmen duyurdular

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Spor Haberleri

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansıyla pek çok Avrupa devini peşine takan Sacha Boey, sezon başında Bundesliha devi Bayern Münih'e transfer olmuştu. Ancak Boey'in, Almanya günleri istediği gibi geçmiyor. İtalyan basınında yer alan habere göre; Bayern oyuncuyu elden çıkarmak istiyor. Bu doğrultuda Boey'e yeni bir talip var.

2021 yılında Rennes'den transfer edilen 23 yaşındaki Fransız sağ bek Sacha Boey, geri bıraktığımız ara transfer döneminde 30+5 milyon euroluk bonservis karşılığında Bundesliga devi Bayern Münih'in yolunu tutmuştu.

Ancak Almanya'da işler, Boey'in istediği gibi gitmedi. Alman devinde forma şansı yakalayamayan Boey üzerine bir de sakatlandı. Adı sık sık transfer haberlerinde geçen Boey hakkında bu kez İtalyan basınından flaş bir iddia geldi. 

BİR AVRUPA DEVİNDEN BAŞKA BİR AVRUPA DEVİNE 

Ajansspor'da yer alan habere göre; İtalyan basını Boey'i bu kez Milan'la yazdı. Bayern'in 23 yaşındaki futbolcuyu elinden çıkaracağı iddia edilen haberde, Milan'ın Boey'le yakından ilgilendiği ve transfer çalışmalarına başlandığı belirtildi. Ayrıca İtalyan ekibinin Fransız futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği de vurgulandı.

Bayern Münih'ten bir başka dünya devine! Galatasaray'a ikinci Sacha Boey piyangosu! Resmen duyurdular - 1. Resim

Bayern, bu transferden zarar etmek istemiyor. Ayrıca Boey bir yandan da Galatasaray'a kazandıracak. Fransız futbolcunun Bayern'e transfer sürecinde yapılan açıklamada,  başka bir kulübe transfer olması durumunda Bayern'in gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını sarı-kırmızılılara ödeyeceği duyurulmuştu.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...