Benzema'nın yerine Joselu! Real Madrid yeni golcüsünü Espanyol'da buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Benzema'nın yerine Joselu! Real Madrid yeni golcüsünü Espanyol'da buldu

SPOR Haberleri

Sözleşmesi sona eren Karim Benzema ile yollarını ayıran Real Madrid yeni golcüsünü Espanyol'da buldu. Yılda 200 milyon euro kazanmak için Suudi Arabistan'ı tercih eden Benzema'nın yerine La Liga'nın tecrübeli golcüsü alındı. İspanyol devi yedek golcülerinden Mariona Diaz'la da yolları ayırmıştı.

Real Madrid, 9 yıllık Karim Benzema döneminin ardından Espanyol'un 33 yaşındaki forveti Joselu'yu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladı.

Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin La Liga'nın en iyi golcülerinden biri ilan ettiği Joselu geçen yaz transfer olduğu Espanyol ile La Liga ve Kral Kupası'nda toplam 38 maça çıkıp 17 gol, 4 asistlik katkı vermişti

REAL MADRİD KÖKENLİ

2009 yazında Celta Vigo'dan Real Madrid Kastilya'ya transfer olan Joselu, Almanya'da Hannover, Hoffenheim, Frankfur; İngiltere'de ise Stoke City ve Newcastle formaları giymişti.

Bu sezon La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde istediğini alamayan Real Madrid, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1670140669661249538

Suudi Arabistan Pro Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Al-Ittihad kulübü Fransız yıldız Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid'de başarılarla dolu kariyere imza atan 35 yaşındaki forvet, kariyerine Suudi Arabistan'da devam edecek ve yılda 200 milyon euro kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...