Real Madrid'de ayrılık; Marco Asensio haziran ayında serbest kalacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Real Madrid'de ayrılık; Marco Asensio haziran ayında serbest kalacak

SPOR Haberleri

Real Madrid'in İspanyol futbolcusu Marco Asensio, sezon sonunda La Liga devinden ayrılıyor. Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan 27 yaşındaki Asensio, 8 yıldır formasını giydiği Real Madrid'le yeni anlaşma sağlayamadı. Real Madrid yönetiminin yaptığı son teklifi de geri çeviren Marco Asensio'nun ismi PSG ve Premier League kulüpleriyle anılıyor.

Real Madrid ile Marco Asensio'nun yolları ayrılıyor. İspanyol devinde 8 sezondur top koşturan 27 yaşındaki futbolcu, kendisine önerilen rakamı beğenmedi ve La Liga devinden ayrılmaya karar verdi.

İspanya basınındaki haberlere göre; Sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak olan 27 yaşındaki Asensio, 8 yıldır formasını giydiği Real Madrid'le yeni anlaşma sağlayamadı. Real Madrid yönetiminin yaptığı son teklifi de geri çeviren Marco Asensio'nun ismi PSG ve Premier League kulüpleriyle anılıyor.

Ünlü menajer Jorge Mendes, futbolcusunu İspanya dışına çıkarıyor.

KROOS & MODRİC UZATTI

La Liga'da bu sezon 30 maçta 9 gol, 6 asistlik skor katkısı sağlayan orta saha oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'nde de 12 maçta forma giyip 3 gol, 1 asistlik katkı sağlamıştı.

2015 yazında Mallorca'dan 3.5 milyon euroya transfer edilen Marco Asensio, Real Madrid'in sembol isimlerinden biri olmuştu.

Real Madrid orta sahasında Hırvat efsane Luka Modric ile Alman yıldız Toni Kroos'un sözleşmeleri uzatılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...