Beşiktaş 6 numara transferini Portekiz'den yapacak! Grujic’te sona doğru

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş 6 numara transferini Portekiz'den yapacak! Grujic’te sona doğru

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Nottingham Forest’tan Joe Worrall’ı kadrosuna katarak transferdeki sessizliğini bozan Beşiktaş, 6 numara transferini Portekiz'den yapmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı kulübün ilk sırasında Sırp oyuncu Marko Grujic yer alıyor. 27 yaşındaki ön libero için sona yaklaşıldı.

MURAT TAMER'İN HABERİ Sırp oyuncuyla yıllık ücret konusunda anlaşmaya varıldı. Porto ile satın alma opsiyonu için el sıkışılırsa imza atılacak.

LİSTENİN 1 NUMARASI

Nottingham Forest’tan Joe Worrall’ı kadrosuna katarak transferdeki sessizliğini bozan Beşiktaş, iki bölgeye daha takviye yapacak. Transfer döneminin kapanmasına iki gün kala fırsat transferi kovalayan siyah beyazlı yönetim şu anda 6 numaraya öncelik vermiş durumda. Siyah beyazlıların listesindeki bir numaralı isim Marko Grujic. Porto forması giyen 27 yaşındaki ön libero için kiralama teklifinde bulunuldu. 

İTALYA'DAN İKİ RET

Sırp oyuncuyla yıllık 2,5 milyon avro karşılığında el sıkışıldı. Porto ile de satın alma opsiyonu konusundaki anlaşmazlık giderildiğinde transfer gerçekleşecek.

Öte yandan Beşiktaş’ın yaptığı İtalya seferinden olumsuz sonuçlarla döndüğü ortaya çıktı. Rolando Mandragora için Fiorentina, Roberto Gagliardini için de Monza’ya gidildi ancak her iki oyuncu da İtalya’dan ayrılmayı düşünmediği için transferler gerçekleşmedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...