Beşiktaş'tan iç ve dış transferler için kritik karar! Komite resmen kuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan iç ve dış transferler için kritik karar! Komite resmen kuruldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını yapmak için komite kurulduğunu açıkladı. Komitenin başkanlığına Hüseyin Yücel getirildi.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de istenileni veremeyen Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlılar, iç ve dış transfer çalışmaları için bir komite kurulmasına karar verdi. Komitenin başkanlığına ise Hüseyin Yücel getirildi.

Beşiktaş'tan iç ve dış transferler için kritik karar! Komite resmen kuruldu - 1. Resim

İÇ VE DIŞ TRANSFERLERDE YETKİLİ OLACAK

Beşiktaş'ın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirme şöyle:

"2024-2025 sezonunda daha güçlü bir takım kurmak, kulüp kaynaklarını verimli kullanmak ve gerekli mevkilere doğru futbolcu transferleri yapmak adına Profesyonel Futbol A Takımımız ile ilgili tüm iç ve dış transferlerde yetkili bir transfer komitesi kurulmasına karar verilmiştir. Transfer komitemiz İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel başkanlığında; Asbaşkanlarımız Mete Vardar ve Onur Göçmez, Sayman Üye, Finansman ve Anonim Şirketten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kaan Şakul, Futbol Şube Sorumlumuz ve Futbolu Temsilen Basın Sözcümüz Feyyaz Uçar ve Kamu ile İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Burak Aslan'dan oluşacak olup, çalışmalarını Yönetim Kurulu Başkanımıza raporlayacaktır."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...