Demir Ege Tıknaz: Fernando Santos defansif olarak benden stoperleri korumamı istiyor.

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Demir Ege Tıknaz: Fernando Santos defansif olarak benden stoperleri korumamı istiyor.

Spor Haberleri  / Ajanslar

Beşiktaş'ın genç yeteneği Demir Ege Tıknaz, Ferando Santos hakkında yaptığı açıklamada 'Defansif olarak benden stoperleri korumamı istiyor.' ifadelerini kullandı.

Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın genç yeteneği Demir Ege Tıknaz, The Athletic'e açıklamalarda bulundu.

Genç futbolcu siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Fernando Santos'un taleplerinden bahsederken bir itirafta da bulundu. 

Demir Ege Tıknaz'ın açıklamaları şu şekilde: 

SANTOS'UN TARZINA UYUM SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUM

"İlk geldiğinde onunla konuşmak istedim. Ne istediği hakkında konuştuk ve ben de kendimi geliştirmek ve iyileştirmek istediğimi söyledim. Bana ne istediğini, topla ve topsuz ne yapmam gerektiğini anlattı ve ben de onun yaklaşımına ve tarzına uyum sağlamaya çalışıyorum çünkü daha önce diğer teknik direktörlerde görmediğim bazı talepleri var."

STOPERLERİ KORUMAMI İSTİYOR

" Daha önce daha özgür oynuyordum ama şu anda benim o bölgede kalmamı ve stoperlerin önünde daha fazla durmamı istiyor. 'Sen bizim savunmadaki güvenliğimizsin' diyor ve bunun hayati bir pozisyon olduğunu söylüyor."

"Bu yüzden benden ve o pozisyonda oynayan diğer oyunculardan beklentisi yüksek. Ben de buna uyum sağlamaya çalışıyorum."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...