Dinamo Kiev'den Fenerbahçe'ye abartılı Rusya tepkisi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dinamo Kiev'den Fenerbahçe'ye abartılı Rusya tepkisi

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Ukrayna ekibi Dinamo Kiev, Rusya'da kamp yapacak olan Fenerbahçe'ye tepki gösterdi. Geçen sezon Kadıköy'de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçını hatırlatan Ukrayna ekibi, "Fenerbahçe Spor Kulübü; onur yok, utanma yok, vicdan yok. Sana yazıklar olsun." ifadelerine yer verdi. Açıklamada kullanılan sert ifadeler dikkat çekerken, temsilcimizin vereceği cevap merakla bekleniyor.

Dinamo Kiev, Fenerbahçe'nin Rusya'da yapacağı kamp öncesi adeta ateş püskürdü.

Ukrayna ekibinin kullandığı sert ve abartılı ifadeler sosyal medyada tepki gördü.

Fenerbahçe'nin konuyla ilgili kısa sürede cevap vermesi bekleniyor.

Dinamo Kiev'den Fenerbahçe'ye abartılı Rusya tepkisi

Resmi bir açıklama yapan Ukrayna temsilcisi, şu ifadelere yer verdi:

Fenerbahçe taraftarları, Avrupa'nın en büyük sadisti olan Putin'in maskesini takıp Dinamo'ya karşı ismini haykırınca kulübünüz sessiz kaldı.

Şimdi neden böyle olduğu açık. Gazprom'un kan parası her şeyi gölgeledi, şeref ve vicdan yoksunu bıraktı.

Rus füzeleri her gün Ukraynalıları öldürüyor. Tüm uygar medeniyetler bu katliama karşı birleşmişken kulübünüz terör sponsorlarının kanlı yardımlarını kabul ediyor.

Hiçbir şey, UEFA ve FIFA'nın Rus kulüplerini turnuvalardan uzaklaştırırken sizin para için onlarla turneye çıkmanızı haklı çıkaramaz, insani vasıflardan uzak bu katillere gidişinizin bedelini hiçbir para ödeyemez.

Katillere, Ukrayna topraklarındaki kanlı eylemlerine devam etmeleri için yardım ediyorsunuz. Onların kötülüklerini meşru kılıyorsunuz.

Fenerbahçe Spor Kulübü; onur yok, utanma yok, vicdan yok. Sana yazıklar olsun.

DINAMO KIEV'IN PAYLAŞIMI

https://twitter.com/DynamoKyiv/status/1677667067925872640

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...