Fernando Muslera Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Dursun Özbek ilk kez net konuştu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dönemde adı transfer listeleriyle anılan deneyimli Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera’nın geleceği merak konusu oldu. Çıkan son iddialara göre, Muslera’nın Süper Lig’de yer alan Eyüpspor’a transfer olacağı gündeme gelmişti. Çıkan haberler sonrası Başkan Dursun Özbek’ten ilk açıklama geldi.

Galatasaray’da transfer çalışmaları hızla devam ediyor. Takımdan birçok isim ayrılırken gelen son haber taraftarları şoke etmişti. Sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi sezon sonunda bitecek Fernando Muslera’nın Eyüpspor’a transfer olacağı öne sürülmüştü. Çıkan iddialar gündeme bomba gibi düşerken konuyla ilgili Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten ilk açıklama geldi. İşte Dursun Özbek’in Muslera açıklaması… 

TARAFTARLAR BU HABERLER KAHROLACAK 

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera için ilginç bir iddia ortaya atılmıştı. Deneyimli kalecinin sarı-kırmızılı takımdan ayrılıp Arda Turan’ın başında olduğu Eyüpspor’a transfer olacağı öne sürülmüştü. Konuya ilişkin Dursun Özbek, bir açıklama yaparak kafaları daha da karıştırdı.

Fernando Muslera Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Dursun Özbek ilk kez net konuştu

DURSUN ÖZBEK’TEN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Konuyla ilgili GS TV’de önemli açıklamalarda bulunan Başkan Dursun Özbek, “Hem taraftar hem de başkan olarak aynı şekilde bakıyorum. Muslera bizim kıymetlimiz. Benim daha önceki başkanlık döneminde de Selçuk'un sonrasında takım kaptanımızdı. Çok değerli bir futbolcu. Galatasaray'a uzun yıllardır hizmet ediyor. Bu sorunun bir ayrılık rüzgarı gibi sorulmuş olması da beni rahatsız ediyor.” dedi.

“TEK BAŞIMA BU KARARI ALAMAM”

Bu kararı tek başına alamayacağını belirten Özbek, “Camialar ihtiyaçları çerçevesinde oyuncularını, bu kadar değerli oyuncusunu illa ki onun da arzusu çerçevesinde gerek sahada gerek yönetimde gerek idari kadroda değerlendirmek ister. Onun için böyle bir ayrılık rüzgarı gibi sorulması hoş değil. Bu benim tek başıma alabileceğim bir karar değil. Futbolu yöneten bir yönetim kurulu var.

Fernando Muslera Galatasaray’dan ayrılıyor mu? Dursun Özbek ilk kez net konuştu

Muslera'nın isteği var. Şu anda bir tek şeye kilitlenmiş vaziyetteyiz. O da bu sezon şampiyon olmak. Bu tartışmaların gündeme gelmesi, şampiyonluk yolundaki yürüyüşümüzü zayıflatır. Onun için biz ne seçim konuşuyoruz şu anda ne transfer. Transfer sezonunda yeni oyuncu almanın peşindeyiz. Ama takım içindeki yürüyüşü etkileyecek hiçbir konunun gündemimize girmesine izin vermiyoruz.” dedi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bir garip seyyah 7 Şubat 2024 01:20

Adam uruguayda bir kulüple anlaştı. Gs hâlâ sözleşme teklif etmediği için kırgın Muslera. Ev eşyalarını Uruguaya yolladı bile. Ne gs’si ne Eyüpsporu

Sonraki Haber Yükleniyor...