Galatasaray’dan Muslera sürprizi! Gizli anlaşma ortaya çıktı, işte gideceği yeni takımı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Fanatik

Galatasaray’ın artık efsaneleşmiş isimlerinden olan Uruguaylı file bekçisi Muslera için son karar verilmek üzere. 2011 yılından bu yana sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyan Muslera için yolun sonu gözüktü. Yıldız eldiven Galatasaray’a veda etmek üzere. Tecrübeli eldivenin yeni durağı ise herkesi şaşırttı.

Galatasaray’da yaprak dökümü devam ediyor. Birçok isim ile yollar ayrılırken gelen son dakika bilgisi taraftarları şoke etti. 2011-12 sezonundan bu yana Galatasaray formasını terleten Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın takımdan ayrılacağı iddia edildi. Muslera’nın yeni takımı bile belli oldu. 

MUSLERA’NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU! 

Fanatik’te yer alan habere göre; 13 senedir Galatasaray’ın kalesini koruyan Uruguaylı kalecei Muslera’nın yeni takımı belli oldu. Tecrübeli eldiven, yeni sezonda Trendyol 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor'a transfer olabilir.

Galatasaray’dan Muslera sürprizi! Gizli anlaşma ortaya çıktı, işte gideceği yeni takımı

2 YILLIK TEKLİF SUNULACAK 

Arda Turan önderliğinde Eyüpspor’un Fernando Muslera'ya 2 yıllık sözleşme teklifi götüreceği iddia edildi. 

İstanbul ekibinin başarılı eldivene yıllık 2 milyon euroluk bir teklif sunacağı öne sürüldü.

KALEYİ DUVAR GİBİ KORUYOR 

2011 yılının yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atan tecrübeli eldiven, sarı-kırmızılı ekipte 6 kez Süper Lig, 4 kez Türkiye Kupası, 5 kez ise TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Galatasaray’dan Muslera sürprizi! Gizli anlaşma ortaya çıktı, işte gideceği yeni takımı

Galatasaray'ın kalesini 491 maçta koruyan Muslera, bu karşılaşmalarda 521 gol yedi. Tecrübeli eldiven 175 karşılaşmada ise kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...