Hem Fenerbahçe hem Galatasaray istemişti! Haberi İspanyol basını duyurdu, Rizespor'dan La Liga'ya yolcu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hem Fenerbahçe hem Galatasaray istemişti! Haberi İspanyol basını duyurdu, Rizespor'dan La Liga'ya yolcu

Spor Haberleri

Adı hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile anılan, aynı zamanda Okan Buruk'un da eski öğrencisi olan 23 yaşındaki genç stoper Emirhan Topçu hakkında, İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Topçu, La Liga yolcusu...

Rizespor formasıyla gösterdiği performansıyla dikkat çeken Emirhan Topçu hakkında İspanya basınından çarpıcı bir iddia geldi. El Chiringuito TV'nin haberine göre; La Liga ekiplerinden Las Palmas, Emirhan Topçu ile ilgileniyor.

Hem Fenerbahçe hem Galatasaray istemişti! Haberi İspanyol basını duyurdu, Rizespor'dan La Liga'ya yolcu - 1. Resim

Haberin detayında İspanyol ekibinin 23 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya çok yakın olduğu ve sözleşme süresinin 4 yıl olduğu belirtildi. Las Palmas'ın bu transfer için Çaykur Rizespor'a 5 milyon Euro'nun üzerinde bir ödeme yapmasının planlandığı ifade edildi.

Genç yıldızın adı bir dönem hem Fenerbahçe hem Galatasaray ile anılmıştı. Okan Buruk'un eski öğrencisi olan Topçu,  Rizespor formasıyla 26 resmi maça çıkan Emirhan, sahada kaldığı 2324 dakikaya 2 asist sığdırdı.

Topçu'nun ayrıca, milli takım kadrosuna da dahil edilmesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...