Benzerliğin bu kadarı! Lily Gladstone’u görenler Gupse Özay sandı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Benzerliğin bu kadarı! Lily Gladstone’u görenler Gupse Özay sandı

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Geçtiğimiz akşam düzenlenen Oscar Ödülleri’ne katılan Lily Gladstone, ünlü oyuncu Gupse Özay’a benzetildi. Bu benzerliğe sessiz kalamayan Özay “Evet dün Oscar almadım. Ama Emma’yı tebrik ediyorum” şeklinde esprili bir paylaşım yaptı.

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan ve Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından verilen Oscar Ödülleri'nin 96'ncısı Pazar gecesi Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan Lily Gladstone ile Gupse Özay’ın benzerliği sosyal medyada çok konuşuldu. 

GÖRENLER GUPSE ÖZAY SANDI

“Poor Things”teki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Emma Stone sahneye çıktı. Teşekkür konuşması yaparken meslektaşı Lily Gladstone'u da andı. Kameraların yöneldiği Gladstone, ünlü oyuncu Gupse Özay’a benzetildi.

Benzerliğin bu kadarı! Lily Gladstone’u görenler Gupse Özay sandı - 1. Resim

Gupse Özay - Lily Gladstone

ÜNLÜ OYUNCUDAN ESPRİLİ PAYLAŞIM

Bu benzerlik karşısında kayıtsız kalamayan Gupse Özay, takipçilerini gülümseten bir paylaşım yaptı. Özay, Instagram hesabından ünlü oyuncunun fotoğrafını yayınlayıp “Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma’yı tebrik ediyorum” notunu düştü. 

Lily Gladstone’u görenler Gupse Özay ile olan benzerliğe şaştı kaldı. Sosyal medyada kullanıcılar “Gupse Özay da mı katıldı Oscar ödüllerine?” , “Gupse Özay sandım, bu ne ya” şeklinde yorum yapmadan edemedi.

Benzerliğin bu kadarı! Lily Gladstone’u görenler Gupse Özay sandı - 2. Resim

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...