İcardi attı Muslera tuttu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İcardi attı Muslera tuttu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Uruguaylı eldiven inanılmaz kurtarışlarla takımını ayakta tuttu. Son haftaların suskun ismi Mauro İcardi uzatmada sahneye çıktı

G.Saray’da özellikle on kişi kalındıktan sonra yenilen gol moralleri bozdu. Dün akşam sahadan kötü bir sonuç çıkabilirdi. Fakat iki isim vardı ki gelen galibiyette en büyük pay sahipleri oldu. Yılların tecrübesi Fernando Muslera Prag’ın gollük vuruşlarında müthiş kurtarışlar yaptı. Hatta son bölümde Tomas Wiesner’in karşı karşıya şutunu kafasıyla çıkaran Uruguaylı eldiven maçı 2-2’de tuttu. 

İcardi attı Muslera tuttu

ICARDI 19 YAPTI

Muslera bu kurtarış sonrası bir süre yerde kalıp, kendine gelemedi. Âdeta yeniden can bulan Aslan saldırdı ve bir dakika sonra son haftların suskun isim Mauro İcardi on sekiz üzerinden Cimbom’u öne geçiren golü attı. Arjantinli yıldız sarı kırmızılı formayla 82 gün sonra akan oyunda gol sevinci yaşarken Seyrantepe’yi coşturdu. İcardi bu sezon resmî maçlardaki gol sayısını 19’a çıkardı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...