Livakovic'i Volkan Demirel ikna etmiş! Hırvat kaleci Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından transfer ettiği Dominik Livakovic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Hırvat kaleci bugün düzenlenen imza töreninde dikkat çekici itiraflarda bulundu. Livakovic'in mali detayları da KAP'a bildirildi.

Fenerbahçe, yeni kalecisi Dominik Livakovic ile 5 senelik sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertliler bu transfer için Dinamo Zagreb'e yetiştirme bedeli hariç 6.650.000 Euro + 950.000 Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödeyecek.

Bugün düzenlenen imza töreninde konuşan Livakovic, "Harika duygular içerisindeyim. Dün ve bugün için çok teşekkür ediyorum. Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izleyerek ikna oldum. Büyük maçları severim. Baskı, performansımı artırır" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1695114432324542791

Livakovic'i Volkan Demirel ikna etmiş! Hırvat kaleci Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı

Livakovic dün Kadıköy'de taraftarı selamlamıştı.

SELAHATTİN BAKİ: LİVAKOVIC SÖZÜNÜ TUTTU

Livakovic'in imza töreninde yer alan Fenerbahçeli yönetici Selehattin Baki, "Dominik Livakovic, 15 gün önce bize bir söz verdi; Kulüpten çıkabilirsem Fenerbahçe'ye geleceğim dedi ve sözünü tuttu. Teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum. Hoşgeldin Livakovic" dedi.

Baki, şunları söyledi:

“Hayırlı olsun. Bugün milli gururlarımızdan Altay’ımızı dünya devine uğurladık. Aynı gün Fenerbahçemize yakışır bir CV’si olan Hırvatistan milli takımının as kalecisini getirdik. Üzerinde uzun süredir çalıştığımız bir transferdi. Kolay olmadı. Kendisi bize birkaç hafta önce söz vermişti ama yazılı çizili bir şey yoktu.

Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe’ye geleceğim’ diye. Sözünü tuttu. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Futbol şubemize, sevgili Mario Branco ve Okan’a da çok teşekkür ediyorum. Kolay olmadı ama inşallah bundan sonrası çok iyi olacak."

Livakovic'i Volkan Demirel ikna etmiş! Hırvat kaleci Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlattı

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...