Fenerbahçe - Twente maçının gizli kahramanı Yağız Ege Şalcı! Tadic uyardı gol geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fenerbahçe - Twente maçının gizli kahramanı Yağız Ege Şalcı! Tadic uyardı gol geldi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin Twente'yi 5-1 yendiği karşılaşma sonrası İrfan Can Kahveci'nin attığı 4.gol öncesi yaşanan bir pozisyon geceye damga vurdu. Top toplayıcı olan altyapı oyuncularından Yağız Ege Şalcı'nın gayreti dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 yenerek gruplara kalma yolunda büyük avantaj elde etti.

Karşılaşmada 2 gol atan İrfan Can Kahveci, gecenin öne çıkan isimlerinden oldu.

TADIC UYARDI GOL GELDİ

Fenerbahçe'nin kaydettiği 4.gol öncesi yaşanan bir pozisyon gözlerden kaçmadı.

Skorun 3-1 olduğu anlarda Tadic'in hızlı kullandığı taç atışı sonrası topla buluşan Dzeko, İrfan Can'a pasını atarak 4. golün kapısını aralamıştı.

Gol öncesi top toplayıcı olarak sahada olan 14 yaşındaki Yağız Ege Şalcı'nın hızlı bir şekilde davranarak topu Tadic'e vermesi farkın açılmasına katkıda bulundu.

Mücadele sonrası Tadic ve İrfan Can ile hatıra fotoğrafı çektiren Yağız, FB TV'ye konuşarak şu ifadeleri kullandı:

"Maç öncesinde Tadic’in topları hızlı istediğini biliyorduk. Bizi maç öncesinde gelip uyarmıştı. O yüzden hızlı atıyorduk. Kaptanımız ilk yarı da hızlı attı. Ben Tadic’e topu hızlı attıktan zaten gol oldu."

İŞTE O POZİSYON

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1694782042100109372

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...