Manchester United'ın yüzde 25 hissesi 1.25 milyar sterline Jim Ratcliffe'e satıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Manchester United'ın yüzde 25 hissesi 1.25 milyar sterline Jim Ratcliffe'e satıldı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Paris Saint-Germain'den sonra Manchester United da hisselerinin bir bölümünü sattı. Premier League devi, kulübün yüzde 25'inin satışı için İngiliz iş insanı Jim Ratcliffe ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

Manchester United'da beklenen hisse satışı gerçekleşti. Premier League devi, kulübün yüzde 25'inin satışı için İngiliz iş insanı Jim Ratcliffe ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

DÖRTTE BİRİ 1.25 MİLYAR STERLİN

Kulübün yüzde 25'lik hissesini 1,25 milyar sterline satın alan petrokimya şirketi INEOS'un kurucusu Ratcliffe, futbol operasyonlarının kontrolünde de söz sahibi olacak.

71 yaşındaki Ratcliffe ayrıca Old Trafford Stadı'na yapılacak yatırımlar için 236 milyon sterlinlik kaynak sağlayacak.

ABD'li Glazer ailesi, kulübü 2005 yılında 790 milyon sterline satın almıştı.

TEN HAG GÖREVİNİN BAŞINDA

Sezona tarihinin en kötü başlangıçlarından birini yapan ve Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi grubunda sonunca olan ManU, Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın geleceğini kulübün yeni sahiplerine bırakmış durumda.

Son olarak West Ham United'a 2-0 mağlup olan Manchester ekibi Premier League'de 18 maçta topladığı 28 puanla 8. sırada yer alıyor.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...