Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: Akşam 9'u bekleyeceğiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: Akşam 9'u bekleyeceğiz

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz aylarda aktif futbol hayatına son veren Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Twitter paylaşımını alıntılayıp, görüşlerini dile getirdi.

Son olarak Başakşehir forması giyen Mesut Özil, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paylaşımına yorum yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerin sorularını cevapladığı videoyu alıntılayıp, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımızla defalarca görüşen biri olarak ben açıkçası bu soruların sorulmasına çok şaşırmadım. İnsanlarda oluşan yanlış bir algı var. Ancak verdiği cevapları ben de merak ediyorum. Akşam 9'u bekleyeceğiz.

Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı: Akşam 9'u bekleyeceğiz

İSTANBUL'DA YAŞAMAYA DEVAM EDİYOR

Futbol hayatı boyunca Arsenal, Fenerbahçe, Real Madrid, Schalke 04, Werder Bremen ve Başakşehir gibi takımların formasını giyen Özil, son dönemlerde yaşadığı ağır sakatlıklar sonrası emeklilik kararı almıştı.

Futbolu bırakmasına rağmen ailesiyle beraber İstanbul'da kalmaya devam eden Özil, TFF'nin depremzedeler için düzenlediği yardım maçında da forma giymişti.

MESUT ÖZİL'İN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PAYLAŞIMI

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...