Kayserispor'dan Çağdaş Atan açıklaması! Bir sonraki durağını duyurdular

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayserispor'dan Çağdaş Atan açıklaması! Bir sonraki durağını duyurdular

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Süper Lig'de başarılı bir performans sergileyen Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a Avrupa'dan teklifler olduğu ortaya çıktı. Kulüp sözcüsü Samet Koç, Türk hocaya gelen teklifleri duyurdu.

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a Avrupa takımları yoğun ilgi gösteriyor. Gazetecilerin sorularını cevaplayan kulüp sözcüsü Samet Koç, Çağdaş Atan'ın Türk futbolunun yetiştirdiği ender karakterlerden birisi olduğunu belirterek, "Hem oyun sistemi anlamında hem karakter anlamında benim çok beğendiğim bir hoca. Bütün Süper Lig takımlarının başında olması istenen bir hoca. Buna federasyon yönetimleri de dahil. Milli takımlardan bile teklif almış birisi" ifadelerini kullandı.

ÇAĞDAŞ ATAN AVRUPA'YA GİDECEK

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'a övgüler yağdıran Samet Koç, "Biz Çağdaş Hoca'mla tabii ki ilanihaye çalışabilecek potansiyelde bir kulüp değiliz. O çok daha büyük kulüplere gidecek, Avrupa'ya gidecek, biz bunun farkındayız. Ancak şu an kendisiyle çalışmanın açıkçası keyfini yaşıyoruz. Çok da mutluyuz. Kendisini çok seviyoruz" dedi.

Kayserispor'dan Çağdaş Atan açıklaması! Bir sonraki durağını duyurdular

SAMET KOÇ'TAN ÇAĞDAŞ ATAN AÇIKLAMASI: İSTANBUL TAKIMLARINDAN TEKLİF VAR

Çağdaş Atan'ın İstanbul takımlarından çok fazla teklif aldığını dile getiren Koç, "Hem İstanbul takımlarından hem diğer kulüplerden çok fazla teklif var kendisine. Biz kendisiyle 3 yıllık sözleşme imzaladık. Çağdaş Hoca'm 3 yıl dolmadan bizden ayrılacaksa, ancak Avrupa'ya giderse bizim mutlu bir şekilde gönderebileceğimizi söyleyebilirim. Bunun haricinde İstanbul kulüplerine giderse, açıkçası üzülürüz. Bu yüzden biz bir destan yazarak bu üç yılı tamamlamak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...