Yusuf Yazıcı sürprizi! Trabzonspor'a veda edip ezeli rakibe transfer oluyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Yusuf Yazıcı sürprizi! Trabzonspor'a veda edip ezeli rakibe transfer oluyor

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor, sezon başı Lille'den kiralanan Yusuf Yazıcı'nın hayal kırıklığı yaratmasından dolayı devam etmeme kararı aldı. Bonservisi Fransız ekibinde olan Yusuf'un Süper Lig'den başka bir takımla görüşme halinde olduğu iddia edildi.

Trabzonspor altyapısından yetişen ve 2019 yaz transfer döneminde 18,5 milyon euro bedelle Lille'e imza atan Yusuf Yazıcı, bu sezon yuvasına dönerek 1 yıllık kiralanmıştı.

Eski formunu aratan milli oyuncu, performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Bonservisi Fransız ekibinde olan 26 yaşındaki yıldızın gelecek sezon için nasıl yol izleyeceği merak ediliyor. Rusya ekiplerinden CSK Moskova'nın da yakından takip ettiği Yusuf'a Türkiye'den sürpriz bir talip çıktı.

Yusuf Yazıcı sürprizi! Trabzonspor'a veda edip ezeli rakibe transfer oluyor

ŞENOL GÜNEŞ YUSUF YAZICI'YI İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gelecek sezon için Yusuf Yazıcı'yı takımında görmek istediği konuşuluyor. Lille'de oynamak istemeyen yıldız oyuncunun İstanbul'da kalmaya sıcak baktığı iddia edildi. Türk yıldızı ikna ettiği öne sürülen Güneş'in transferin bir an önce bitirilmesini istediği belirtildi.

Lille ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Yusuf için Fransız ekibinin 4,5 milyon avroluk teklifi reddettiği ve en az 6 milyon avro istediği öğrenildi. 

Trabzonspor'da bu sezon 20 resmi maça çıkan Yusuf Yazıcı, 5 gol atıp, 1 asist yaptı. Fransa'da Lille ile 2020-2021 sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan Türk oyuncu tarihe geçerek unutulmaz bir başarıya imza atmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...