Şenol Güneş: Kendi dönemimizde puanları kaybetmeseydik bugün lider olabilirdik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şenol Güneş: Kendi dönemimizde puanları kaybetmeseydik bugün lider olabilirdik

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, şampiyonluk şansları için "Bu takımın gücü de umudu da var" yorumunda bulundu. 11. haftada takımın başına geçen Güneş son 10 haftada sadece 2 puan kaybetse de "Kendi dönemimizde puanları kaybetmeseydik bugün lider olabilirdik. Futbolda puan kayıpları var" diye konuştu.

Beşiktaş Antalyaspor deplasmanında ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçı 1-3 kazanmayı başardı. Aboubakar (2) ve Cenk Tosun'un golleriyle 3 puanı hanesine yazdıran Kartal, zirveyle puan farkını 2'ye indirdi. Derbi galibiyetiyle yeniden şampiyonluk potasına giren Şenol Güneş'in takımı son 10 maçın 9'unu kazandı ve hiç bileği bükülmedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Fraport TAV Antalyasor'u 3-1 yenen Beşiktaş'ın teknik direktör Şenol Güneş, "Olumsuzluğa rağmen oyunu bırakmayan skoru tekrar lehine çeviren, kazanma anlayışını hayata geçiren bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Antalyaspor'a ilk maçta 2 puan kaybettiklerini hatırlattı.

"İLK DEFA DURAN TOPTAN GOL YEDİK"

Antalya'ya kazanmak için geldiklerini ifade eden Güneş, "Antalyaspor iyi kapanıp orta sahada baskı yaptı. Biz de yavaş, temposuz oynadık. Top kayıplarımız vardı. Benim dönemimde ilk defa duran toptan gol yedik. Olumsuzluğa rağmen oyunu bırakmayan skoru tekrar lehine çeviren, kazanma anlayışını hayata geçiren bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum." dedi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1654910241648128000

Kazanma arzusunun ilk yarıda kötü, ikinci yarıda ise iyi olduğuna dikkati çeken Güneş, bu anlamda mesafe almaları gerektiğini dile getirdi.

"TAKIMIN GÜCÜ DE UMUDU DA VAR"

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın sıralamada üstlerinde olduğunu hatırlatan Güneş, "Biz kendi oyunumuzu oynayıp hep kazanmak istiyorum. Bu maçı kazanınca umudumuz var. Bu takımın gücü de umudu da var. Şampiyonluk başka bir dünya. Ona gitmek için daha olağanüstü çalışmamız lazım. Kendi dönemimizde puanları kaybetmeseydik bugün lider olabilirdik. Futbolda puan kayıpları var." diye konuştu.

Şenol Güneş: Kendi dönemimizde puanları kaybetmeseydik bugün lider olabilirdik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...