Ryan Kent ile Tadic birbirine girdi Ali Koç Samandıra'ya indi! Süper Lig'de kadro dışı...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ryan Kent ile Tadic birbirine girdi Ali Koç Samandıra'ya indi! Süper Lig'de kadro dışı...

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve devre arasında Lazio'nun kapısından dönen Ryan Kent'in Süper Lig kadrosunda yer almaması İskoçya basınını resmen çıldırttı. İşte İngiliz futbolcuda yaşanan sıcak gelişmeler...

Fenerbahçe tarafından TFF'ye verilen nihai listede adı yer almayan, fakat UEFA Konferans Ligi'nde kendisine şans verilmesi halinde mücadele edecek olan Ryan Kent için İskoçya basını ayağa kalkmış durumda.

İSKOÇ BASINI ŞOK OLDU

Skorer'de yer alan habere göre; Uzun süre sahalardan uzak kalmasının ardından Alanyaspor maçında bitime beş dakika kala sahaya sürülen futbolcunun durumu İskoç basınında haberlere konu oldu. Glasgow Rangers ile iki sezon önce UEFA Avrupa Ligi'nde final oynayan futbolcunun durumu masaya yatırıldı.

RYAN KENT TEKLİFLERİ REDDETTİ

Daily Record'da 'Kent'in Türkiye'ye transferi tam bir facia oldu. İstanbul kulübü son transfer döneminde onu elden çıkarmaya çalıştı ancak eski Liverpoollu oyuncu tüm teklifleri reddetti' denildi.

Ryan Kent ile Tadic birbirine girdi Ali Koç Samandıra'ya indi! Süper Lig'de kadro dışı...

Scottish Sun'da 'Ryan Kent ile Türk kulübü arasında uzun süredir devam eden bir anlaşmazlık var. En son Kasım ayında bir lig maçına çıktıktan sonra Alanyaspor maçında sürpriz bir şekilde yedek soyundu ve bitime beş dakika kala oyuna alındı' diye yazıldı.

LAZİO'NUN KAPISINDAN DÖNDÜ

Glasgow World'da şu satırlara yer verildi: 'Lazio transferinin gerçekleşmemesi Kent'i Fenerbahçe'de belirsizlik içinde bıraktı. Eski Rangers yıldızı transfer kabusu yaşarken, ligdeki kadronun dışarısında bırakıldı.'

KENDİSİNİ GÖSTEREMEDİ

Football Scotland'da 'Ryan Kent üç ay sonra buzluktan çıkartıldı ve Fenerbahçe'de şok bir sahalara dönüş gerçekleştirdi. Dramatik bir son dakika galibiyeti arayışında beş dakika kala oyuna girdi. Kendisini göstermek için çok az zamanı vardı' değerlendirmesi yapıldı.

Ryan Kent ile Tadic birbirine girdi Ali Koç Samandıra'ya indi! Süper Lig'de kadro dışı...

Leeds merkezli Team Talk'ta 'Ryan Kent 2023 yazında beş yıllık sözleşme imzaladı ancak şimdiden çıkış kapısını arıyor. Ocak ayında Lazio'ya transfer olmaya yaklaşsa da bu gerçekleşmedi. Eski Rangerslı Fenerbahçe'de belirsizlik içinde kaldı' ifadeleri kullanıldı.

TADİC İLE RYAN KENT TARTIŞMASI

Ayrıca Fenerbahçe camiasını yakından takip eden Emre Bol'un Ryan Kent açıklamaları da bir hayli konuşuldu. Kent'in Tadic'le kavga ettiğini belirten Bol, bu istihbaratıyla dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'Ali Koç ve İsmail Kartal'ın Kent-Tadic problemini çözmesi lazım, çünkü Balkan grubu da Tadic'in yanında' sözleri Sarı Lacivertli cephede tartışılmaya başlandı. Lazio ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen İstanbul'dan ayrılmayan Kent için Serie A kulübünün başkanı Lotito önemli detaylar verirken, 66 yaşındaki yöneticinin 'Kent transferi çok da üzerinde durmadığımız bir transferde kendisi eğer buraya gelseydi bize maliyeti 0 olacaktı' ifadeleri ise oldukça ilgi uyandırdı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...