Babalar günü ne zaman 2024?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Babalar günü ne zaman 2024?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yılında önemli günler ve haftalar araştırılıyor. Bu yıl kutlanacak özel günlere önceden hazırlık yapmak isteyenler Babalar günü ne zaman? sorusunu araştırdı. Detaylar haberimizde...

2024 yılının ilk aylarında önemli günlerin tarihleri merak ediliyor. Babalar günü ne zaman sorusu araştırılıyor. Her yıl haziran ayında kutlanan Babalar günü ve her yıl mayıs ayında kutlanan Anneler günü yıl içerisindeki en önemli günlerden biridir. Peki, Babalar günü ne zaman? 

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Her yıl haziran ayında kutlanan Babalar Günü haziranın üçüncü haftasının pazar günü kutlanır. Buna göre Babalar Günü 2024 yılında 16 Haziran Pazar günü kutlanacak. Babalar günü ne zaman 2024?

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN KUTLANACAK?

Anneler günü her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanır. Buna göre Anneler Günü 2024 yılında 12 Mayıs 2024 Pazar günü kutlanacak. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...