Trabzonspor, kupada Başakşehir’i eledi: Fırtına yolu yarıladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Trabzonspor, kupada Başakşehir’i eledi: Fırtına yolu yarıladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Abdullah Avcı eski takımına karşı turunu atarken tek gol Başakşehir’in eski yıldızı Edin Visca’dan geldi. İki takımın da penaltı beklentilerinde hakem “devam” dedi.

UĞUR AKTAN'IN HABERİ

Sağlam’a tepkiler

Süper Lig’de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan iki şampiyon takımın Ziraat Türkiye Kupası’ndaki buluşmasında adını yarı finale yazdıran takım Başakşehir’i 1-0 mağlup eden Trabzonspor oldu. Kupayı uzanarak gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek isteyen Abdullah Avcı’nın takımına yarı final biletini getiren gol Edin Visca’dan gelirken, maçın hakemi Kadir Sağlam’ın her iki takımın da penaltı beklediği pozisyonlarda verdiği ‘devam kararları’ 90 dakikaya damgasını vurdu.

Çabalar sonuçsuz

İlk yarısı golsüz geçilen müsabakada dengeyi bozan gol maçın 57. dakikasında geldi. Trabzonspor’un Başakşehir’in efsanesi olan Boşnak yıldızı Visca, Lima’nın önünde kontrol ettiği topla ceza sahasına sokuldu ve düzgün bir vuruşla 2005 jenerasyonunun en önemli isimlerinden biri olan genç kaleci Deniz’i mağlup etti: 1-0. Başakşehir’de teknik direktör Çağdaş Atan kalan bölümde Deniz, Davidson, Berkay ve Piatek gibi hücum oyuncularını sahaya sürse de gülen Fırtına oldu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...