Beşiktaş kupa çeyrek finalinde ağırladığı Konyaspor’u eledi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş kupa çeyrek finalinde ağırladığı Konyaspor’u eledi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Siyah beyazlılar Salih Uçan’ın golüyle öne geçti. Cenk Tosun yarı finali perçinledi. Santos’un takımı G.Saray derbisi öncesi moral depoladı. Beşiktaş’ın yarı finaldeki rakibi Ankaragücü.

ÖMER ÇETİN ENGİN'İN HABERİ

Dengeli Kartal

Beşiktaş için alınacak kupa bu sezon tek teselli. Fernando Santos ile yeni bir oyun tarzı oturtmaya çalışan siyah beyazlılar ‘defansif emniyeti önceleyen’ bu anlayışını bazen abartıyor. Taraftar destek verse de ‘dominant oynaması’ gereken takımın bu dengeyi hücuma ağırlık verecek şekilde oturtmasını bekliyor. İstanbulspor maçında bu denge öyle geriye yaslanmak şeklinde bozuldu ki Portekizli çalıştırıcı bile tepki gösterdi.

Muçi CR7 tarzı

Dün Konyaspor önünde daha önde basan bir takım vardı sahada. Ernest Muçi’nin kalite akan oyun şekli ileride daha faydalı olacak görünüyor. Şutları mesafe tanımayan Arnavut oyuncunun ilk yarıdaki denemesinde CR7 tarzı vuruşu kaleciden sekince Salih Uçan tamamladı ve ‘yeni statta 400. gol plaketi’ aldığı geceyi taçlandırdı. Beşiktaş’ın defanstaki kompakt oyunu da dikkat çekiciydi, Konya’ya alan bırakmadılar.

Semih yıprattı

Yedekten gelen Cenk’in golü maçın fişini çekti. Tosun Paşa’nın kafa vuruşu usta işi ve köşeye oldu. Dün gol atamasa da Semih Kılıçsoy’un faydalı oyunu rakip defansı hayli yıprattı. İkinci golün ardından G.Saray derbisini de düşünen siyah beyazlılar vites düşürdü. Kupada zorlanmadan tura kanatlandı. Siyah beyazlılar yarı finalde A.Gücü ile final için karşılaşacak. Bu futbol prestij derbisinde Beşiktaş’a ne getirir ne götürür? Bekleyip görelim.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...