Trendyol Süper Lig Trendyol 1. Lig... Türkiye Futbol Federasyonu isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trendyol Süper Lig Trendyol 1. Lig... Türkiye Futbol Federasyonu isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak

SPOR Haberleri

Süper Lig ve 1. Lig'e Trendyol sponsor oldu. Önümüzdeki sezondan itibaren futbolun ilk iki ligi "Trendyol Süper Lig" ve "Trendyol 1. Lig" olarak anılacak. İmza töreni, yarın Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), e-ticaret platformu Trendyol ile Süper Lig ve 1. Lig için isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak.

TFF'den yapılan açıklamaya göre anlaşma, imza töreni, yarın Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek.

Törene, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ile TFF Başkan Vekili, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan katılacak.

KADIN MİLLİ FUTBOL TAKIMINA YENİ SPONSOR

Kadın Milli Futbol Takımları ile Sürat Kargo arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Sürat Kargo Genel Müdürü Cem Oğuz, TFF Başkan Vekili, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan ve Kadın Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası katıldı.

Basın toplantısının düzenlendiği salonda TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ile A Milli Kadın Futbol Takımı oyuncuları da yer aldı.

Başkan Büyükekşi, Sürat Kargo ile iş birliği yaptıkları için heyecanlı ve mutlu olduklarını aktararak, "Sponsorlarımızın desteğiyle önümüzdeki dönemde futbolumuzu ileri taşımak için başlattığımız proje ve uygulamalarımızı en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz. İnşallah attığımız tohumların meyvelerini alacağız ve attığımız yeni tohumları yeşerteceğiz. Futbolda kalıcı ve sürdürülebilir başarılar yakalamak için en önemli ortaklarımız sponsorlar. Onlar bize maddi destek veriyor, biz de elde ettiğimiz başarılarla onları gururlandırmak ve markalarına değer katmak istiyoruz." diye konuştu. (AA)

Trendyol Süper Lig Trendyol 1. Lig... Türkiye Futbol Federasyonu isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...