Şenol Güneş'ten TFF Başkanı'na cevap: Beyaz sayfada silgi olmasın

- Güncelleme:
Şenol Güneş'ten TFF Başkanı'na cevap: Beyaz sayfada silgi olmasın

Spor Haberleri

Beşiktaş’ın hocası “Biz ilkeli ve kurallara bağlı bir kulübüz. Haksızlık olmasın. Beyaz sayfa olsun ama silgi de olmasın. Silgi de biterse işler biter” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesi ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Güneş, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin söylediği “Beyaz sayfa açtık” sözlerine karşılık “Öfkeyi sevgiyle, kötülüğü iyilikle yenmeye çalışacağız. Küfür, şiddetin olmadığı bir ligi hep beraber hayata geçirmeliyiz. Sahada kıran kırana, güzel futbol olsun. MHK, PFDK ve Tahkim kurumsal kimlikleriyle olsun, kişisel kararlar olmasın. Biz ilkeli ve kurallara bağlıyız. Haksızlık olmasın. Beyaz sayfa olsun ama silgi olmasın sürekli. Silgi de bitti mi işler biter” dedi. 

HAYAT SONA ERMEDİ

Geçen sezon deprem felaketi sebebiyle ligden çekilen takımların durumuyla ilgili olarak da Güneş “Hatayspor ve G.Antep, nerede idman yapıyor, Riva’da. Geçen sene de yapabilirlerdi. Sistemin çökmemesi için bir şey söylemeye çalışıyoruz, kötü bir şey söylemiyoruz ki. Allah korusun bir yakınımızı kaybedince, acımızı yaşıyoruz. Hayat sona mı eriyor?” dedi. “Her takımı yenmek için sahaya çıkacağız” diyen Güneş, “Sadece hazırlık maçlarında hata yapma lüksümüz var. Geçen sezon bıraktığımız yerden daha iyi olmalıyız” ifadelerini kullandı. 

YERLİ FORVET OLDUĞU İÇİN HALİL'İ İSTERİM

Şenol Güneş, transferle ilgili olarak “Yerli olduğu için Halil Dervişoğlu tercihimdir. Hücuma dönük 8-10 numara oynayabilecek, diğeri de 6 numara ve stoper oynayabilecek iki isim daha gerekiyor. Bunlardan birini alırsak, diğerini zamana bırakabilirim. 
Ancak en az bir tanesine acil ihtiyaç var” sözlerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER BORSASI

> Nathan Redmond: İngiliz yıldız devam etmeye sıcak bakıyor ancak bu hafta doğum yapacak olan eşi fikir değiştirdi ve İngiltere’de kalmak istiyor. Redmond kesin kararını bu hafta iletecek.

> Halil Dervişoğlu: Prensip anlaşmasına varıldı. Brentford Kulübü ile görüşmeler sürüyor. Sözleşmesinde son yılına giren Halil için İngiliz ekibinden bonserviste indirim bekleniyor.

> DanIel Amartey: Leicester’dan ayrılan Ganalı futbolcu ile Beşiktaş anlaşmaya yakın. İmza parası konusundaki pürüzler giderilmek üzere. Kısa süre için İstanbul’a davet edilebilir.

> Alexander DjIku: Ganalı stoperin kulübü Strasbourg ile sözleşmesi sona erdi ve bonservisini elinde. Siyah beyazlılar oyuncuya teklifini yapıp beklemeye geçti. 28 yaşındaki stopere Lille de talip.

> Gustavo Scarpa: Nottingham Forest forması giyen 10 numara için nabız yoklanıyor. Siyah beyazlılar, Brezilyalı oyuncu için kiralama formülünü devreye sokmak istiyor.

> Daler Kuzyaev: Yapılan görüşmeler olumlu ancak 30 yaşındaki futbolcu, Avrupa’dan gelecek diğer teklifleri de görmek istiyor. Beşiktaş, kesin kararın bu hafta verilmesini bekliyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...