Çebi yol haritasını gösterdi: Hoca ne derse o

- Güncelleme:
Çebi yol haritasını gösterdi: Hoca ne derse o

Spor Haberleri

Şenol Güneş yönetime sunduğu listeden biri sol kanat biri de golcü iki transferin Almanya kampına yetişmesini istedi, Çebi “Tamam Hoca’m” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta henüz beklenen transferler gelmeyince camiada huzursuzluk yaşanmaya başladı. Teknik direktör Şenol Güneş de Almanya kampı öncesinde yeni takviyeleri takımda görmek istedi. Sezon öncesi çalışmalara katılmayan yeni transferlerden verim almanın zor olduğunu söyleyen Beşiktaş’ın hocası, yönetimin gaza basmasını istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen tecrübeli teknik adam, fırsat transferleri dışında liste dışındaki isimlerle görüşülmemesini istedi.

MERAK ETME SEN

Şenol Güneş’e transfer konusunda güvence veren Başkan Ahmet Nur Çebi, “Senin isteğin dışında hiçbir şey olmayacak. İşlemler uzamazsa Almanya kampına kadar da iki transfer yetişecek gibi gözüküyor” dedi. Başkan Çebi’nin, Almanya kampına yetişmesi için çalışılan iki ismin stoper ve ön libero olduğu öğrenildi. Siyah beyazlılar sol kanat ve golcü de ararken, Şenol Güneş bu bölgeler için acele etmelerine gerek olmadığını ve fırsat transferleri yapabileceklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...