NBA haberleri | Utah Jazz, Ömer Faruk Yurtseven'i kadrosuna kattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
NBA haberleri | Utah Jazz, Ömer Faruk Yurtseven'i kadrosuna kattı

SPOR Haberleri

Son dakika NBA haberleri... Bir dönem Mehmet Okur ve Ersan İlyasova'nın formasını giydiği NBA takımlarından Utah Jazz, Miami Heat'ten ayrılan 25 yaşındaki milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'i transfer etti.

NBA takımlarından Utah Jazz, Miami Heat'ten ayrılan 25 yaşındaki milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'i transfer etti.

Ömer Faruk Yurtseven'in yeni adresi Utah Jazz oldu. NBA Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz, milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'i kadrosuna dahil ettiğini açıkladı.

Jazz'dan yapılan açıklamada, 25 yaşındaki pivotla sözleşme imzalandığı kaydedilirken, takım politikası gereği detayların paylaşılmadığı belirtildi.

NBA haberleri | Utah Jazz, Ömer Faruk Yurtseven'i kadrosuna kattı

UTAH JAZZ'IN ÜÇÜNCÜ TÜRK'Ü OLACAK

Miami Heat formasıyla iki sezonda 65 karşılaşmaya çıkan milli basketbolcu, 5,2 sayı ve 4,9 ribaund ortalamasıyla mücadele etti.

Ömer Faruk Yurtseven, daha önce Mehmet Okur ve Ersan İlyasova'nın da formasını giydiği Utah Jazz'ın üçüncü Türk oyuncusu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...