Denver Nuggets'ın NBA şampiyonluğuna silahlı saldırı gölgesi düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denver Nuggets'ın NBA şampiyonluğuna silahlı saldırı gölgesi düştü

SPOR Haberleri

NBA'de ilk kez final oynayan ve Miami Heat'i final serisinde 4-1'le geçerek şampiyon olan Denver Nuggets'ın zaferine silahlı saldırı gölgesi düştü. ABD'nin Colorado eyaletinin en büyük şehri olan Denver'da tarihi zaferi kutlamak isteyen binlerce Nuggets taraftarı sokaklara döküldü. Kentte meydana gelen silahlı saldırılarda 11 kişi yaralandığı 3'ünün durumunun ağır olduğu rapor edildi.

Denver Nuggets'ın tarihinde ilk NBA şampiyonluğunu elde etmesinin ardından, taraftarların sokaklara döküldüğü kentte meydana gelen silahlı saldırılarda 11 kişi yaralandı.

Denver Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan ve güncellenen açıklamalara göre, kutlamalar sırasında kentin çeşitli bölgelerde silahlı saldırılar meydana geldi.

3 KİŞİNİN DURUMU KRİTİK

Market Caddesi 2000. Blok'ta yaşanan ilk silahlı saldırı sonucunda 3'ünün sağlık durumu kritik olmak üzere 9 kişi yaralandı. Saldırıyı düzenleyen şüpheli de yaralılar arasında yer aldı.

Aynı bölgede ve 16. Cadde'de yaşanan iki ayrı silahlı saldırı sonucunda iki kişinin daha hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumları hakkında yeterli bilgiye henüz ulaşılamadığı ifade edildi.

Emniyet yetkilileri, saldırıların karmaşık bir yapısı olduğunu ve olaylar hakkında soruşturma başlatıldığını da vurguladı. (AA)

https://twitter.com/DenverPolice/status/1668510663352922112

 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...