Fiat Egea’nın ses getirecek kredi desteğinde son gün! Yarısını 1 yıl sonra öde

Düzenleyen:
- Güncelleme:

T-Otomobil Haberleri

Yeni araç almak istiyor uzun süredir kara kara düşünüyor musunuz? İşte tam zamanı. Fiat Egea modelinde Nisan ayına özel başlattığı kampanya 2 Mayıs tarihinde sona erecek. Elini çabuk tutan kampanya döneminde yarısını şimdi ödeyip kalanını bir yıl sonra ödeyecek. İşte detaylar…

Bugüne kadar firmalar farklı kredi kampanyaları ile araç alımında finansal destek sunuyordu. Fakat bu kez daha farklı bir döneme girildi. Fiat Egea ilk kez yarısını şimdi öde kalanını 1 yıl sonra öde kampanyası ile kaçırılmayacak bir teklif sundu. Türkiye'de en çok tercih edilen araç markaları arasında yerini alan Fiat benzersiz teklifi ile yine adından söz ettirdi.

Popüler araç devi Fiat Egea modelleri için bütçeye dost bir ödeme planı oluşturdu. Kampanya dönemi devam ederken düşük faizli kredi imkanı ile sunulan finansman desteğinden esnek vadeli uygun ödeme planı ile yararlanılabilecek.

Fiat Egea’nın ses getirecek kredi desteğinde son gün! Yarısını 1 yıl sonra öde

RESMİ SİTESİNDE SON KEZ PAYLAŞTI!

Araç satın alma hayalini uzun süredir bekletenler avantajlı kampanya dönemi kapsamında özel kredi tekliflerinden kolaylıkla faydalanabilecek. Fiat resmi internet sitesi üzerinden yapılan araştırma ile düşük faizli kredi kampanyasının detaylarını da paylaştı. Yalnızca Egea modelleri için geçerli olacak kampanya 24 ay vade ile geri ödenebilecek. Esnek tutulan aylık ödeme planı kampanya ile uzun vadede kâr sunuyor.

KREDİ KAMPANYASINDA SON TEKLİF!

Fiat Egea düşük faizli araç kampanyası %1.89 faiz oranı ile müşterisi ile buluşuyor. Fiat'ın sunduğu bu teklif için sadece bir gün kaldı. Şimdi yarısını ödeyen kalanını 1 yıl sonra ödeyebiliyor.

150.000 TL araç kredisi 24 ay vadede aylık 8.260,05 TL'ye denk geliyor. Araç teslimatı sırasında sadece bir kereye mahsus olmak üzere 900,35 TL tahsis ücreti alınıyor.

300 BİN TL TEKLİF İÇİN…

2 Mayıs tarihine kadar geçerli olan tekliften 200 bin TL ile yararlanmak isteyenler 24 ay vadede aylık 11.013,40 TL ödüyor.

Fiat Egea kredi tutarı yükseldikçe aylık ödeme tutarındaki değişim artıyor. Daha fazla finansmana ihtiyaç duyanlar için son teklif Fiat Egea 300.000 TL kredi teklifi 24 ay vadede %1,09 faiz oranı ile müşterisi ile buluşuyor. Aylık 16.521,10 TL ödeyerek sahip olunabilir.

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cihan 20 Eylül 2023 00:53

Araba almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Sonraki Haber Yükleniyor...