Fiat’tan nisan ayına özel taşıt kredisi! Egea için dikkat çeken kampanya

Düzenleyen:
- Güncelleme:

T-Otomobil Haberleri

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinden biri olan Fiat Egea ailesinde düşük faizli kredi dönemi başladı. Fiat, nisan ayına özel teklifinde yeni müşterilerine yüzde 1.89 faizli ve 24 ay vadeli kredi fırsatı sunuyor. Fiat Egea taşıt kredisi hesaplama...

Türkiye’de kendi sınıfında en çok satan otomobillerin başında gelen Fiat Egea ailesinde kaçırılmayacak bir fırsat gündeme geldi. Yepyeni bir Fiat Egea sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren taşıt kredisi kampanyası duyuruldu. İtalyan otomotiv devinin resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre tüm Egea ailesinde geçerli yüzde 1.89 faizli kredi fırsatı başladı.

Yurdun dört bir yanındaki tüm Fiat yetkili bayilerinden kullanılacak taşıt kredisinin detayları belli oldu. Bu kampanya 2 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek ve tüm Fiat Egea ailesi üyelerinde geçerli olacak. Fiat’tan yüzde 1.89 faizli ve 2 yıl vadeli taşıt kredisi kullanarak 2023 model bir Egea satın almak artık çok daha kolay hale geldi.

Fiat’tan nisan ayına özel taşıt kredisi! Egea için dikkat çeken kampanya

FİAT EGEA TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI

En çok satan otomobillerden olan Fiat Egea’larda geçerli taşıt kredisi kampanyasının detayları açıklandı. Bu faiz oranı, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarında geçerli olacak. Fiat’tan Egea taşıt kredisi kullananlar, bu kredi tutarı ve vade için bir kereye mahsus ve peşin olarak 900 TL tahsis ücreti ödeyecek. Vergiler ve rehin tesis ücreti dahil edildiğinde kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 2.38 olurken yıllık yüzde 32.60 oluyor.

FİAT EGEA TAŞIT KREDİSİ HESAPLAMA

Tüm yetkili Fiat bayilerinden kullanıma sunulan Egea taşıt kredisi kampanyasında 150 bin TL ve 24 ay vade seçeneğini tercih eden müşteriler aylık 8 bin 260 TL taksit ödüyor. Bunun yerine Fiat’tan aynı vade ve faiz oranıyla 200 bin TL kredi çekenlerin ödeyeceği aylık taksit tutarı 11 bin 13 TL’ye denk geliyor. Maksimum kredi limiti olan 300 bin TL taşıt kredisinde aylık ödemeler 16 bin 520 TL’yi buluyor.

 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...