20 yıldır aradığı kardeşini hapiste buldu

20 yıldır aradığı kardeşini hapiste buldu

DÜNYA Haberleri

İngiltere'nin Essex bölgesinde yaşayan Natasha Owen Jones (31), küçük çocukken evlatlık verilen erkek kardeşini 20 senelik arama sonunda ABD'de hapishanede buldu.

İngiltere'nin Essex bölgesinde yaşayan Natasha Owen Jones (31), küçük çocukken evlatlık verilen erkek kardeşini 20 senelik arama sonunda ABD'de hapishanede buldu. Jones, cinayetten 99 sene hapse mahkum edilen kardeşi Morgan Schulz'la (32) hapishanede buluştu.
Sunday Mirror gazetesindeki habere göre kardeşler, anneleri aşırı doz uyuşturucudan ölüp Türk babaları da hapse girince daha küçüklüklerinde ayrı ayrı evlatlık alındılar. Daha önce kendisinin tek çocuk olduğunu zanneden Jones, babasının bıraktığı mektupla bir kardeşinin olduğunu öğrenince 20 sene boyunca kardeşini aradı. Yıllarca bir dedektif gibi çalışan Jones, Morgan Schulz olarak adlandırılan kardeşinin ABD'ye göç ettiğini ve orada yaşamaya başladığını öğrendi. Aramalarına devam eden Jones, Schulz'un para konusundaki anlaşmazlık sebebiyle bir uyuşturucu tacirini, boğazını keserek öldürmekten 99 sene hapse mahkum edildiğini ve Minnesota'da hapiste olduğunu öğrendi. ABD'ye giden ve yetkililerden izin alarak hapiste abisini ziyaret eden Jones, yıllar sonra kardeşine kavuşmanın inanılmaz bir duygu olduğunu söyledi. Buluşmalarında abisiyle 30 senenin hasretiyle kucaklaşan Jones, "Çoğu kişi 'Senin Morgan gibi bir adamla ne işin olur?' diyor ama ne de olsa o benim kardeşim. Ve hep de öyle kalacak" dedi.
Şimdi kardeşler telefonla irtibat kuruyorlar. Jones, abisinin hapis cezasını İngiltere'de çekmesini ve cezasının hafifletilmesini istiyor.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...